Hoe Een Portemonnee Te Doneren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Portemonnee Te Doneren
Hoe Een Portemonnee Te Doneren

Video: Hoe Een Portemonnee Te Doneren

Video: Hoe Een Portemonnee Te Doneren
Video: Streetlab - Krijg je je zin door te huilen? 2024, Mei
Anonim

Het is zo'n traditie dat je een portemonnee cadeau moet krijgen en niet zelf moet kopen. Aan de ene kant is een portemonnee een gewoon ding en aan de andere kant is het een budgetrepository, een symbool van geld. Het is belangrijk om de keuze voor dit ding serieus en grondig te benaderen om het welzijn van de eigenaar te verbeteren. Hoe een portemonnee kopen en doneren?

Hoe een portemonnee te doneren
Hoe een portemonnee te doneren

instructies:

Stap 1

Denk aan de smaak van de persoon voor wie het geschenk bedoeld is. Mee eens dat portemonnees voor een kind en een zakenman compleet anders zullen zijn qua uiterlijk en functionaliteit. Nu kun je voor elke smaak en elk budget een portemonnee kopen. Portemonnees met klittenband, kettingen, met ongewone prints zijn geschikt voor jongeren. Een respectabele man zal een paperclip of portemonnee van hoge kwaliteit met vakken voor plastic kaarten en visitekaartjes waarderen. Kijk om de portemonnee functioneel te maken, specificeer welke valuta daar wordt opgeslagen. De grootte van de portemonnees voor roebels, dollars en euro's is meestal anders. Het is handig als er meerdere vakken in de portemonnee zitten - voor munten en briefgeld.

Stap 2

Let op het materiaal en de kleur van de portemonnee. Voor respectabele mensen, om hun imago te behouden, kies een portemonnee gemaakt van echt leer of suède met reliëf of strass-steentjes. En als het budget voor een cadeau klein is, is een portemonnee van stof of kunstleer voldoende. Welk materiaal je ook kiest, ga voor een portemonnee in aarde- of metaaltinten. De beste kleuren voor portemonnees zijn bruin, zwart, geel, zilver en goud. Volgens Feng Shui zullen dergelijke portemonnees altijd blauwe, groene kleuren voor munten en portemonnees bevatten, omdat deze kleuren worden geassocieerd met water, dat kan lekken en alle rijkdom wegneemt.

Stap 3

Als je een tas aan een vrouw geeft, let dan op de grootte van haar tas. Volgens de regels van Feng Shui, hoe groter de portemonnee, hoe meer geld er in zal zitten. Als de handtas van de dame echter klein is, heeft ze gewoon geen enorme portemonnee nodig. Een damesportemonnee moet in de regel stijlvol en modieus zijn, omdat het een soort accessoire en decoratie is. U kunt modellen kiezen die een portemonnee en een make-uptas combineren.

Stap 4

Onthoud dat het niet gebruikelijk is om een portemonnee leeg te geven! Steek er een biljet of een paar munten in, die zal dienen als een gelukwens van rijkdom aan de persoon aan wie u een cadeau doet.

Stap 5

Als het tijd is om uw portemonnee te wisselen en niemand geeft hem, koop hem dan zelf. Om dit te doen, geeft u de verkoper bij het kopen een grote rekening en vraagt u hem om het wisselgeld in een nieuwe portemonnee te doen. Dit is nodig zodat je altijd vermogen hebt. Op het moment dat de verkoper in je portemonnee gaat investeren, zeg je mentaal: "Catch the money, big and small!"

Aanbevolen: