Hoe Poëzie Te Doneren?

Inhoudsopgave:

Hoe Poëzie Te Doneren?
Hoe Poëzie Te Doneren?

Video: Hoe Poëzie Te Doneren?

Video: Hoe Poëzie Te Doneren?
Video: Het is barbaars om na Auschwitz gedichten te schrijven? - Benno Barnard 2024, Mei
Anonim

Gedichten als geschenk markeren de uniciteit van zowel de auteur (in de regel is hij zowel de schenker) als de ontvanger. Maar zonder een mooi ontwerp zal zelfs een briljante creatie te vluchtig blijken te zijn en niet de juiste indruk maken. Gebruik meer banale items als een "doos" voor poëzie.

Hoe poëzie te doneren?
Hoe poëzie te doneren?

instructies:

Stap 1

De meest budgettaire verpakking voor poëzie is een ansichtkaart. Zoek de juiste in de winkel, het belangrijkste is dat er geen kant-en-klare gedichten of andere felicitaties in zitten. Schrijf een gedicht in mooi handschrift in verschillende kleuren. Deze versie is ideaal voor korte (tot 16 regels) gedichten.

Stap 2

Bestel een taart. Vraag op het oppervlak om de tekst met glazuur uit te schrijven. Hier zal het gedicht ook klein zijn. Een grote creatie kan in verschillende taarten worden verdeeld, maar houd dan rekening met het aantal gasten op het feest: het zal net zo erg zijn als de snoepjes na de vakantie achterblijven en bederven en als niet alle gasten tijd hebben om het te proberen.

Stap 3

Bestel een bloemblaadje. Met een contrasterende kleur op de achtergrond, vraag om de bloembladen te bevestigen die de tekst van het werk vormen. Hele bloemen kunnen ook als bloemblaadjes dienen.

Stap 4

Schrijf één regel gedicht op de heliumballonnen. Voer ze op het moment van donatie één voor één uit in de volgorde die overeenkomt met het gedicht. De tekst moet vanaf een hoogte duidelijk zichtbaar zijn.

Aanbevolen: