Hoe Een Boek Te Doneren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Boek Te Doneren?
Hoe Een Boek Te Doneren?

Video: Hoe Een Boek Te Doneren?

Video: Hoe Een Boek Te Doneren?
Video: Toetsen nakijken! Hoe doe je dat? | VLOG #52 2024, Mei
Anonim

De uitdrukking "Het beste cadeau is een boek" is altijd op een sceptische toon uitgesproken en er werd stilzwijgend aangenomen dat een boek kan worden gegeven als er geen andere, betere ideeën zijn. Tegenwoordig is de situatie veranderd: ten eerste zijn de prijzen voor boeken vrij hoog, en velen zouden graag een publicatie cadeau krijgen die ze zelf niet kunnen betalen. Ten tweede zijn veel publicaties inmiddels van zo'n goede kwaliteit geworden dat ze gewoon prettig in de hand liggen, om nog maar te zwijgen van het eigendomsrecht.

Hoe een boek te doneren?
Hoe een boek te doneren?

instructies:

Stap 1

Laat je bij het kiezen van een boek als cadeau natuurlijk leiden door de belangen van de persoon voor wie je cadeau bedoeld is. Als dit een collector's edition is, controleer dan van tevoren of deze er al een heeft. Een persoon kan ook een bepaalde serie boeken verzamelen.

Stap 2

Nu zijn er veel speciale cadeau-edities, albums met rijke illustraties. Zorg ervoor dat deze uitgave niet alleen mooi, maar ook interessant en nuttig is. Mee eens, het zou jammer zijn om een groot bedrag uit te geven aan iets dat in de kast blijft staan en nooit gewild zal zijn.

Stap 3

Wees voorzichtig bij het kiezen van speciale lectuur als geschenk, tenzij u een specialist op dit gebied bent. Het is het beste om dergelijke boeken te kopen met een duidelijk begrip van de auteur en de titel van het boek, anders is het misschien helemaal niet nodig.

Stap 4

Tegenwoordig zijn er veel creatieve kits die zowel een boek met aanbevelingen bevatten als de details die nodig zijn voor creativiteit. Door zo'n set aan te schaffen, kun je je vriend naar een nieuwe hobby lokken. Dit kan een set zijn voor het maken van chocolade of voor het naaien van een knuffel, een set voor het maken van zeep of het maken van kunstbloemen.

Stap 5

Bij het versieren van je cadeau kun je een originele bladwijzer of boekomslag aan het boek toevoegen, dan ziet het cadeau er oprecht en schattig uit. Kies ook beter voor inpakpapier en een cadeauzakje met een themapatroon: boekpagina's of tekst, boekenplanken of een ganzenveer met een inktpotje.

Stap 6

Als je een boek aan een kind geeft, zorg er dan voor dat je hem intrigeert door de inhoud ervan, vooral als er weinig illustraties in het boek staan. Deel je eigen indrukken van dit werk of vertel het begin van het verhaal en stop het verhaal op de meest interessante plek.

Aanbevolen: