Hoe Boek Je Een Hotel

Hoe Boek Je Een Hotel
Hoe Boek Je Een Hotel

Video: Hoe Boek Je Een Hotel

Video: Hoe Boek Je Een Hotel
Video: Hoe boek je een goed hotel? 2024, Mei
Anonim

Om een hotel te boeken via het wereldwijde netwerk, heeft u een plastic bankkaart nodig, terwijl eenvoudige bankkaarten - Maestro of VISA Electron hiervoor niet werken. U hebt een "klassieke" elektronische kaart nodig. Bent u in het bezit van een PLATINUM of GOUD kaart dan zijn deze ook geschikt.

Hoe boek je een hotel
Hoe boek je een hotel
  1. Eerst moet je een geschikt hotel kiezen.
  2. Nadat u een hotel heeft gekozen, gaat u naar de hotelboekingspagina en vult u uw persoonlijke gegevens in: aankomst- en vertrekdatum, aantal kamers, bankkaartgegevens waarmee wordt betaald. Het is aan te raden om eerst de boekingsvoorwaarden in dit systeem of hotel te lezen. Nu kunt u uw aanvraag versturen. De meeste systemen sturen u onmiddellijk naar een pagina met een bevestiging van uw aanvraag (voucher), die moet worden afgedrukt en bij aankomst aan het hotel moet worden getoond.
  3. Nadat u uw aanvraag heeft ingediend, wordt er een bevestiging naar uw e-mailadres gestuurd, met daarin uw boekingsgegevens en contactgegevens van het hotel. Ook dient u een schriftelijke bevestiging van de boeking bij u te hebben. Als er in dit land visumvrije controle is, dan heeft u een bevestiging nodig bij de douanecontrole. Als u een visum nodig heeft om het land binnen te komen, dient u het hotel te bellen en per fax om een bevestiging van uw reservering te vragen. Veel ambassades hebben het nodig om een visum af te geven.
  4. Op gespecialiseerde bronnen kunt u verschillende hotels in bijna alle landen van de wereld vinden en gemakkelijk een kamer boeken via zo'n website. Hier ziet u direct het aantal beschikbare kamers in het hotel op het moment van aankomst. U kunt de boekingsbevestiging afdrukken vanaf deze site, en de ambassades accepteren deze boeking rustig. (Bijvoorbeeld booking.com)

Bevestiging van de reservering moet worden opgesteld op briefpapier van het hotel, met vermelding van de naam en paspoortgegevens van de toerist, evenals een directe bevestiging van het feit dat de persoon kamers heeft geboekt voor de opgegeven periode. Sommige ambassades kunnen om een bevestiging vragen dat uw reservering vooruitbetaald is. In dit geval is het voldoende als uw hotel in de verzonden fax meedeelt dat de geboekte kamer is betaald en de boetes aangeeft in geval van annulering van de kamer.

Houd er rekening mee dat de ambassade een bevestiging van uw reservering rechtstreeks van het hotel nodig heeft, en niet van de systemen waarmee u het hotel kon boeken. Als je een reservering hebt gemaakt via het boekingssysteem, wordt het iets moeilijker om een bevestiging te krijgen. U dient een fax naar het hotel te sturen, waarin wordt geschreven wanneer u de reservering heeft ontvangen en via welk reisbureau, ook de bankkaartgegevens vermeldt en vraagt om een bevestiging van de reservering te sturen. Vergeet niet uw handtekening op het document te zetten.

Aanbevolen: