Waar Te Gaan Op Huwelijksreis?

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Op Huwelijksreis?
Waar Te Gaan Op Huwelijksreis?

Video: Waar Te Gaan Op Huwelijksreis?

Video: Waar Te Gaan Op Huwelijksreis?
Video: HET IS EINDELIJK ZOVER! | BANGKOK VLOG #1 | JORIEN TILSTRA 2024, Mei
Anonim

Na leuke feesten voor de pas gemaakte man en vrouw, is het tijd om op huwelijksreis te gaan. Dit romantische evenement voor geliefden moet een leven lang worden herinnerd, dus de keuze van de locatie moet serieus worden genomen.

Waar te gaan op huwelijksreis?
Waar te gaan op huwelijksreis?

instructies:

Stap 1

Op huwelijksreis op een motorschip

Een riviercruise is niet de meest typische optie voor pasgetrouwden, maar voor degenen die geen banale strandvakantie willen of geen paspoort hebben, kan een watertour geschikt zijn. Er zijn veel cruises op de rivieren van Rusland. Je kunt van Perm naar Astrachan gaan of van Kazan naar St. Petersburg. Denk bijvoorbeeld aan de tour Moskou-Astrachan. Onderweg bezoekt u steden als Uglich, Yaroslavl, Nizhny Novgorod, Cheboksary, Saratov, Volgograd, Astrachan.

Stap 2

Tour voor exotische liefhebbers

Als riviercruises en vakanties in uw eigen land niet interessant voor u zijn, ga dan op een exotische reis. Dan is een rondreis naar China wellicht iets voor jou. U kunt exclusief naar de stranden gaan en ergens op het eiland Hainan verblijven, of u kunt een huwelijksreis combineren met een culturele component. Verken de natuurlijke en kunstmatige schoonheid van de provincie Yunnan, bezoek Peking en Shanghai.

Stap 3

Een romantische reis naar Schotland

De stranden en de natuur kunnen niet iedereen ten volle bevredigen. Als je hunkert naar romantische plekken die doordrenkt zijn van legendes, ga dan naar Schotland. Kastelen, whisky en een geliefde in de buurt - misschien heb je dergelijke componenten nodig voor een onvergetelijke reis? In Schotland zijn de kastelen en forten van Edinburgh, Dundee en Aberdeen uw aandacht waard.

Stap 4

Ladoga meerga

Fans van het Russische noorden moeten de mogelijkheid verkennen om op huwelijksreis te gaan naar het Karelische land. De reis wordt niet overschaduwd als u het juiste moment kiest. Als je bruiloft in de koudere maanden van het jaar valt, is het misschien beter om een andere optie te overwegen. Voor wie niet van warme landen houdt, is zomer Karelië een prima alternatief. Valaam Island en de Solovetsky-eilanden trekken niet veel toeristen van over de hele wereld, wat betekent dat u bijna alleen tijd met uw geliefde kunt doorbrengen. Op het grondgebied van Karelië is er een natuurreservaat "Kivach" en het resort "Marciale wateren". Er zijn hotels op bijna alle populaire plaatsen in Karelië, behalve op het eiland Kizhi.

Aanbevolen: