Waar Te Gaan Voor Een Huwelijksreis

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Voor Een Huwelijksreis
Waar Te Gaan Voor Een Huwelijksreis

Video: Waar Te Gaan Voor Een Huwelijksreis

Video: Waar Te Gaan Voor Een Huwelijksreis
Video: MALEDIVEN: ONZE HUWELIJKSREIS 💍🌴❤️ | ThalissaT #81 2024, April
Anonim

Een van de belangrijke tradities bij een bruiloft is een wandeling door de mooie plekjes van de pasgetrouwden en gasten na het laten registreren van een huwelijk of een bruiloft. Maar de vraag waar je precies heen moet voor een huwelijkswandeling, moet lang voor het evenement worden bedacht.

Waar te gaan voor een huwelijksreis
Waar te gaan voor een huwelijksreis

instructies:

Stap 1

Plan je trouwwandeling. Het omvat vaak bezienswaardigheden in de stad, monumenten voor geweldige mensen, "bruggen van liefde" en andere symbolische plaatsen waar geliefden lokale rituelen uitvoeren om hun gevoelens te binden.

Stap 2

De route voor een wandeling na huwelijksregistratie kan persoonlijke gedenktekens van het bruidspaar bevatten. Bijvoorbeeld de romantische plek waar ze elkaar voor het eerst ontmoetten, kusten, waar ze graag samen waren voor de bruiloft.

Stap 3

Overleg met een fotograaf die uw bruiloft zal filmen en fotograferen, waarbij hij aanbeveelt om te gaan wandelen. Fotografen en cinematografen weten heel goed waar stadsfotografie bijzonder succesvol is.

Stap 4

Bedenk een scenario dat je gaat naspelen tijdens je huwelijkswandeling. Afhankelijk daarvan wordt een plek gekozen waar een kleine creatieve productie zal plaatsvinden. Als resultaat van dergelijke experimenten worden zeer interessante foto's en video's verkregen.

Stap 5

U kunt ongewone plaatsen, oude herenhuizen, musea, landgoederen, beschermde natuurlijke attracties in uw omgeving bezoeken. Om dit te doen, moet u van tevoren de administratie van dergelijke plaatsen bellen en vragen naar de mogelijkheid om een fotosessie tegen hun achtergrond te houden.

Stap 6

Als er in uw stad een grote rivier, meer, stuwmeer is, organiseer dan varen, motorschip, jacht op het watergebied. Paardrijden, arrensleetochten of koetsritten kunnen ook worden opgenomen in het reisschema van de huwelijksreis.

Stap 7

Vergeet niet dat er in de buitenwijken van de natuur de mooiste plekken zijn waar de pasgetrouwden, samen met gasten, zowel in de zomer als in de winter kunnen wandelen. Vergeet niet om manden mee te nemen naar de natuur met een kleine set wegwerpservies, snacks, fruit en champagne, een must-have voor elke bruiloft.

Aanbevolen: