Waar Te Gaan Voor Een Picknick

Waar Te Gaan Voor Een Picknick
Waar Te Gaan Voor Een Picknick

Video: Waar Te Gaan Voor Een Picknick

Video: Waar Te Gaan Voor Een Picknick
Video: D.I.Y. PICKNICKEN met DE ZOETE ZUSJES!! [Met Super Lekkere Zoete Zusjes Milkshake!] 2024, Maart
Anonim

"Een picknick, zoals de woordenboeken interpreteren, is een amusementswandeling buiten de stad met een bedrijf." "Meestal met een snack buitenshuis", zegt Efremova. Dezelfde Efremova interpreteert de wandeling als “1. Blijf buiten voor ontspanning, entertainment. 2. Een gemakkelijke, plezierige, ongecompliceerde reis."

Waar te gaan voor een picknick
Waar te gaan voor een picknick

Een picknick is dus een aangenaam tijdverdrijf zonder moeilijkheden te overwinnen. Daarom worden kajaks, alpenstokken, alpine ski's, steltlopers en helmen niet in aanmerking genomen bij het voorbereiden van een picknick. Geen eelt op handen of voeten de dag na het weekend. Houd er rekening mee dat de volgende dag een werkdag is.

Veel outdoor-enthousiastelingen werken graag fysiek harder in het weekend, verlichten de stress die zich tijdens de week heeft opgehoopt, verpletteren fysieke inactiviteit en worden dus "high", zoals ze zeggen. Nou ja, aan wie wat. Noem het gewoon geen picknick.

Mensen met verschillende fysieke capaciteiten, van verschillende leeftijden komen samen voor een picknick - opties met kinderen zijn mogelijk. Daarom zou hier per definitie niets extreems moeten gebeuren. Denk aan de klassieke picknick in de film "Moscow Does Not Believe in Tears".

Een picknick is lichte, rustige muziek die intieme gesprekken niet verstoort, barbecue, een beetje alcohol, wie maar kan. En natuurlijk is een vreugdevuur een verplicht attribuut buiten de stad. En 's avonds bij dit vuur - bardliedjes met een gitaar.

Het is goed als er een plek is voor een picknick aan zee, rivier, meer of ander water. Ook geweldig in een open plek in het bos. Alleen in tegenstelling tot een toeristische reis, moet bij een picknick alles zorgvuldig worden voorbereid om de deelnemers niet de tijd en energie te ontnemen voor de verbetering van de "open plek". Daarom is de plek voor een picknick misschien wel een datsja, een landhuis of een speciaal gebouwde hut ergens in een bosstruik, of op een wild strand ver van de bewoonde wereld.

Zorg ervoor dat er geen plotseling probleem is met kreupelhout voor het vuur, of dat er een situatie ontstaat waarin u water en drinken uit niet-geverifieerde bronnen zou moeten nemen. En als het ineens begon te regenen of het kouder werd, zou het je niet hebben verrast.

In één woord - geen extreme! De picknick moet herinnerd worden als een aangename gebeurtenis in een reeks van eentonig dagelijks leven en prachtige indrukken van de communicatie met oude-nieuwe vrienden.

Aanbevolen: