Waar Te Gaan Voor Een Fietstocht?

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Voor Een Fietstocht?
Waar Te Gaan Voor Een Fietstocht?

Video: Waar Te Gaan Voor Een Fietstocht?

Video: Waar Te Gaan Voor Een Fietstocht?
Video: DE WERELD OVER FIETSEN: WAT NEEM IK MEE? | D TOUR 2024, April
Anonim

Fietsen houdt je fysiek fit, versterkt je lichaam en verbetert je humeur. Daarnaast is het ook een geweldige manier om de omgeving te leren kennen, interessante plekken te zien of gewoon tijd door te brengen met voordeel in de frisse lucht.

Waar te gaan voor een fietstocht?
Waar te gaan voor een fietstocht?

instructies:

Stap 1

Inwoners van dorpen, dorpen en kleine steden vinden het veel gemakkelijker om een veilige plek te vinden om te fietsen, zeker als er een wens is om een tocht met hindernissen te maken. Er is veel mooie natuur in de buurt en autorijden in de omgeving zal vooral bij mooi weer veel plezier opleveren.

Stap 2

Ga in de stad naar een van de parken of pleinen. Toegegeven, voor fietsen is het beter om een minder drukke plek te kiezen, anders moet je voorzichtig waden tussen kinderwagens en peuters die door de steegjes rennen. In sommige parken zijn er speciale hogesnelheidsroutes voor fietsers en voor degenen die van extreem skiën houden, zijn er moeilijke paden en heuvelachtige stukken. Kom meer te weten over vergelijkbare plaatsen in uw stad.

Stap 3

Rijd door de straten van de stad. Alleen voor zo'n reis is het beter om rustigere secties te kiezen en gevaarlijke wegen te vermijden. Let om veiligheidsredenen goed op verkeersborden en verkeerslichten. Je kunt van tevoren een route plannen, of je kunt op onbekende paden gaan en nieuwe plekken en straten ontdekken. Met zo'n reis kun je de stad beter verkennen en veel interessante dingen zien.

Stap 4

De stad uit gaan. Als je genoeg hebt van stadslawaai, drukte en smog, ga dan naar de natuur en neem goede vrienden of familieleden mee. Een rustige rit in de frisse lucht zal je opbeuren en je dichter bij elkaar brengen. Je kunt wat eten, een bal of badminton meenemen, picknicken en uitrusten.

Stap 5

Zorg ervoor dat u speciale beschermende uitrusting draagt om ernstig letsel tijdens het fietsen te voorkomen. Minimale bescherming dient te bestaan uit een fietshelm, kniebeschermers en elleboogbeschermers. En voor extreem rijden moet je ook speciale kleding dragen die de meest kwetsbare delen van de romp beschermt, evenals het stuitje, de billen, heupen en onderrug.

Aanbevolen: