Zo Geef Je Bloemen Voor De Feestdagen

Inhoudsopgave:

Zo Geef Je Bloemen Voor De Feestdagen
Zo Geef Je Bloemen Voor De Feestdagen

Video: Zo Geef Je Bloemen Voor De Feestdagen

Video: Zo Geef Je Bloemen Voor De Feestdagen
Video: Eucalyptus en bloemen is prachtig te combineren met de Wafelkatoen kleur Darkoldgreen 2024, April
Anonim

Een mooi boeket is een veelzijdig cadeau dat bij elke gelegenheid past. Hoe lang je ook nadenkt over wat je je geliefde moet geven voor 8 maart, verjaardag of huwelijksverjaardag, vroeg of laat keer je toch terug naar bloemen. Tegelijkertijd kunnen bloemen zowel als aanvulling op het hoofdgeschenk fungeren als dit meest elementaire geschenk. Het draait allemaal om presentatie en aandacht voor detail.

Zo geef je bloemen voor de feestdagen
Zo geef je bloemen voor de feestdagen

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste is versheid. Koop bloemen een paar uur voor de vakantie - verwelkte bladeren en verwarde knoppen kunnen de hele ervaring verpesten. Hoe mooi je boeket ook is, het belangrijkste is dat het vers is.

Stap 2

Kies het juiste kleurenpalet. Onthoud de favoriete kleuren van je geliefde, als je dat niet kunt, stel je dan eens voor wat ze gewoonlijk draagt - zodat je begrijpt op welke tinten je je moet concentreren.

Stap 3

Houd rekening met seizoensinvloeden. Vooral in het voorjaar is het beter om iets lichts, fris, niet te fel te geven, bijvoorbeeld boschrysanten met kleine knoppen, vergelijkbaar met kamille of tulpen met hun lange groene stengels en bladeren. De herfst is de tijd van gerbera's en zonnebloemen, en in de winter is het beter om rozen te geven.

Stap 4

Elimineer irriterende stoffen. Maak je boeket niet te fel en kleurrijk, je kunt je beter beperken tot twee of drie tinten die goed bij elkaar passen. Een ander punt is de geur. Een te sterk aroma veroorzaakt hoofdpijn of veroorzaakt allergieën, daarom raden we aan om lelies en mimosa te vermijden.

Stap 5

Vergeet ansichtkaarten niet. Mooie woorden zijn de beste aanvulling op een mooi boeket. Het is raadzaam om zelf een felicitatie te bedenken - zo benadrukt u uw bezorgdheid.

Stap 6

Speel wat met cijfers. Vul je cadeau met een symbolische betekenis door de belangrijke datum te spelen met het aantal bloemen in het boeket.

Stap 7

Grootte doet er toe. Hoe groter het boeket, hoe serieuzer de bedoelingen. Een enorm boeket rozen op een eerste date kan een grote schrik zijn voor je potentiële lieveling, terwijl een klein boeket anjers op een groot jubileum kan worden beschouwd als een poging om respectloos te zijn. Hoe ouder de persoon en hoe groter de vakantie, hoe groter je boeket moet zijn.

Stap 8

Bestelling levering. U kunt persoonlijk bloemen geven of u kunt een boeket laten bezorgen. Als je een extra indruk op een persoon wilt maken, gebruik dan de tweede methode. De uitstraling van een goed geklede koerier zal in de ogen van de ontvanger automatisch een paar punten aan je toevoegen. Daarnaast is het effect van verrassing niet te negeren - het is altijd leuk om een verrassing te krijgen!

Stap 9

Wees origineel. Bestel een ongewoon boeket knuffels of een hartvormig boeket - op deze manier laat je zien dat je slim bent en buiten de gebaande paden kunt treden.

Aanbevolen: