Hoe 8 Maart Niet Te Vergeten

Inhoudsopgave:

Hoe 8 Maart Niet Te Vergeten
Hoe 8 Maart Niet Te Vergeten

Video: Hoe 8 Maart Niet Te Vergeten

Video: Hoe 8 Maart Niet Te Vergeten
Video: Papieren bloemen 🌼DIY origami 8 Maart 2024, Mei
Anonim

Vertegenwoordigers van de mooie helft van de mensheid in Rusland zullen 8 maart zeker niet vergeten, ze wachten een heel jaar op deze feestdag om geschenken en complimenten van mannen te ontvangen. Maar het sterkere geslacht, dat geld heeft verdiend, vergeet misschien dat er zo'n datum in de kalender staat. Om niet in een ongemakkelijke positie te komen voor je familie en geliefde vrouwen, moet je een plan ontwikkelen om het begin van 8 maart niet te vergeten.

Hoe 8 maart niet te vergeten
Hoe 8 maart niet te vergeten

Noodzakelijk

  • - dagboek;
  • - mobiele telefoon;
  • - bloemenwinkel;
  • - Cadeau.

instructies:

Stap 1

Schrijf vooraf in je agenda de namen van alle vrouwen die je op 8 maart wilt feliciteren. Bedenk hoe lang het duurt voordat je alle cadeaus hebt uitgezocht. Plan een dag om te winkelen. Markeer de dag in de kalender op uw mobiele telefoon en computer.

Stap 2

Onthoud wat je geliefde vrouwen precies als cadeau willen ontvangen. Om je eigen ideeën niet te vergeten, schrijf je alles wat in je opkomt tegenover elke naam in een notitieboekje. Als je toevallig in een winkel bent, kijk dan eens naar de prijzen om het bedrag voor cadeaus te bepalen.

Stap 3

Boeketten bloemen moeten vooraf besteld worden, op 8 maart kan dit product schaars worden en zul je geen mooie en niet al te dure composities kunnen vinden. Bel de dichtstbijzijnde bloemist en regel de bezorging voor 8 maart. Vraag de winkelbeheerder om u vooraf te informeren over de uitvoering van uw bestelling, zodat u in geval van onvoorziene omstandigheden de tijd heeft om ergens anders bloemen te zoeken.

Stap 4

Door op deze manier te handelen, zult u het begin van de vrouwendag niet kunnen vergeten. Bedenk hoe u ervoor kunt zorgen dat uw eigen vrouwen zich tijdens de vakantie niet in het huis begeven. Verras uw dierbaren - nodig aan de vooravond van 8 maart specialisten van het schoonmaakbedrijf en een banketbakker uit. En zodat je naasten niets vermoeden, geef ze op 7 maart een abonnement op de spa.

Stap 5

Als je niet kunt bedenken wat je elk van je vrouwen moet geven, ga dan naar een juwelier. Sieraden gemaakt van edele metalen zijn perfect om cadeau te doen op deze lente-vrouwendag. Maak een foto van de bestaande producten van je vrouw zodat de nieuwe goed van pas komt, bij de stijl past of de set aanvult.

Stap 6

Vergeet niet om cadeaus te verstoppen om ze op 8 maart te presenteren, waarover je in al je schriften en agenda schrijft. Etalages en tv-programma's herinneren je aan de aankomende vakantie. De felle zon en gele mimosa waarschuwen je ook dat Vrouwendag voor de deur staat.

Aanbevolen: