Nieuwjaarssalade "Visgraat"

Inhoudsopgave:

Nieuwjaarssalade "Visgraat"
Nieuwjaarssalade "Visgraat"

Video: Nieuwjaarssalade "Visgraat"

Video: Nieuwjaarssalade
Video: Хомяк под Шубой / Рецепт Новогоднего салата / Какой салат сделать на Новый Год / Alisa Easy Pets 2024, April
Anonim

Als het niet mogelijk is om een enorme kerstboom in het appartement te plaatsen, dan kun je de nieuwjaarstafel versieren met een groene schoonheid. Om dit te doen, volstaat het om een heerlijke haringsalade te bereiden en deze in de vorm van een spar te rangschikken. Door verse dille zal het voorgerecht van de zijkant echt op een visgraat lijken.

Kerstsalade in de vorm van een kerstboom
Kerstsalade in de vorm van een kerstboom

Het is nodig

  • -1 haring;
  • -5 aardappelen;
  • -2 bieten;
  • -wortel;
  • -lamp;
  • -mayonaise;
  • - ter decoratie: dille, granaatappelpitjes, eiwit, paprika.

instructies:

Stap 1

Kook aardappelen, wortelen en bieten tot ze zacht zijn, schil. Wrijf op een middelgrote rasp - elk product in een aparte container. Gekookt eiwit wordt ook ingewreven. De haring wordt gesneden en de resulterende filet wordt in kleine stukjes gesneden.

Stap 2

Vervolgens beginnen ze de ingrediënten in lagen op een serveerschaal te leggen. Elke laag is bedekt met mayonaise. Eerst aardappelen, vis gemengd met gehakte uien, wortelen, bieten. Als er veel producten zijn, worden de lagen gewoon opnieuw herhaald. Ze proberen onmiddellijk een "piramide" uit de massa te vormen. Bestrooi de bovenkant met eiwit.

Stap 3

Vervolgens versieren ze de salade. Plaats hiervoor de dilletakjes met de veren naar beneden. Boven op de kop wordt een rode paprikaster geplaatst. De granaatappelpitjes zullen dienen als de lichtjes van de slingers. Je kunt een beetje eiwit over de dille strooien voor een besneeuwd sparreneffect.

Aanbevolen: