Hoe Kies Je Een Gunstige Dag Voor Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Gunstige Dag Voor Een Bruiloft?
Hoe Kies Je Een Gunstige Dag Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Kies Je Een Gunstige Dag Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Kies Je Een Gunstige Dag Voor Een Bruiloft?
Video: Persoonlijke ceremonie bruiloft: 8 tips - SIT u0026 TALK TWD 2024, April
Anonim

Elk verliefd stel wil niet alleen hun trouwdag nog lang herinneren, maar droomt ook van een sterk en gelukkig huwelijk. Daarom zijn de meeste pasgetrouwden erg gevoelig en serieus over de keuze van de trouwdatum. Veel volkstekens en bijgeloof helpen velen om een gunstige dag voor een bruiloft te kiezen.

Hoe kies je een gunstige dag voor een bruiloft?
Hoe kies je een gunstige dag voor een bruiloft?

instructies:

Stap 1

Bepaal allereerst de maand waarin uw huwelijk zal plaatsvinden. December wordt als gunstig beschouwd voor een bruiloft - elk jaar wordt je liefde sterker. Volgens populaire overtuigingen wordt het niet aanbevolen om in januari te trouwen. Het huwelijk, dat deze maand plaatsvond, bedreigt de bruid met vervroegd weduwschap. De juiste beslissing is om in februari te trouwen. Een huwelijk in februari belooft een getrouwd stel vele jaren van liefde, loyaliteit en harmonie.

Stap 2

Als u besluit uw relatie in maart aan te melden, houd er dan rekening mee dat u gescheiden van elkaar zult moeten leven. De inconsistentie van beide echtgenoten is het gevolg van het voor april geplande huwelijk. Trouwen in mei wordt volgens de populaire overtuigingen ten zeerste afgeraden.

Stap 3

Een gunstige maand voor een bruiloft is juni. Degenen die in juni in het huwelijksbootje stapten, gaan een levenslange huwelijksreis tegemoet. Er zullen evenveel bittere en gelukkige minuten zijn in het leven van degenen die hun relatie in juli hebben geregistreerd. De bruiloft in augustus belooft eeuwige vriendschap en liefde tussen echtgenoten.

Stap 4

Als je droomt van een sterke verbintenis, een kalm en rustig leven, kies dan voor september om een gezin te stichten. Je huwelijksleven zal moeilijk en moeilijk zijn, volgens populaire overtuigingen, als je in oktober gaat trouwen. Maar het huwelijk in november belooft een heel rijk leven.

Stap 5

De dag van de week waarop de bruiloft moet plaatsvinden, speelt ook een grote rol bij het kiezen van de datum van de bruiloft. De gunstigste dagen van de week voor een bruiloft zijn vrijdag, die wordt geregeerd door de planeet Venus - de bewaarder van vrede en harmonie, en zondag, die onder auspiciën van de zon staat. Als je je trouwdag op dinsdag hebt ingesteld, wiens beschermheer de agressieve Mars is, wees dan voorbereid op het feit dat je gezinsleven vol ruzies en schandalen zal zijn. De bruiloft van donderdag is beladen met overspel.

Stap 6

De meest gunstige cijfers voor een trouwdatum zijn 3, 5, 7, 9 en 12.

Aanbevolen: