Hoe De Jongeren Op Een Originele Manier Te Feliciteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Jongeren Op Een Originele Manier Te Feliciteren?
Hoe De Jongeren Op Een Originele Manier Te Feliciteren?

Video: Hoe De Jongeren Op Een Originele Manier Te Feliciteren?

Video: Hoe De Jongeren Op Een Originele Manier Te Feliciteren?
Video: Opening Academisch Jaar 2021-2022 2024, Maart
Anonim

Op de trouwdag ontvangen de pasgetrouwden een groot aantal felicitaties en wensen voor een gelukkige toekomst samen. Maar alleen een gedicht van een ansichtkaart lezen en een envelop met geld geven is behoorlijk saai. Als je klaar bent om het te proberen, kun je een originelere groet voor de bruid en bruidegom bedenken.

Hoe de jongeren op een originele manier te feliciteren?
Hoe de jongeren op een originele manier te feliciteren?

Het is nodig

  • - paraplu;
  • - draden;
  • - geld;
  • - een doos voor huishoudelijke apparaten;
  • - een set kaarsen;
  • - luchtballonnen;
  • - foto's van de pasgetrouwden.

instructies:

Stap 1

Denk op voorhand na over uw felicitaties. Er zijn altijd veel toasts en mooie toespraken op bruiloften. Natuurlijk kun je de jongeren ook feliciteren. Maar laat het belangrijkste in uw felicitaties niet zijn wat u zegt, maar hoe u het geschenk presenteert.

Stap 2

Kies de optie die u het meest succesvol en interessant lijkt. Dus als je geld doneert, kun je lang kiezen, want er zijn veel manieren om het op een originele manier te geven. Een daarvan is om de bruid en bruidegom een echte regen van geld te geven. Hiervoor heb je een paraplu, touwtjes en papieren biljetten nodig. Verander een groot bedrag zodat er zoveel mogelijk “cash drops” zijn. Bind het geld met touwtjes aan de binnenkant van de paraplu. Presenteer het met de woorden: "Als je het opent, zal er een stortbui van geld op je vallen." Wanneer de paraplu wordt geopend, valt het geld op de jongen, maar dankzij de draden vliegt het niet naar de zijkanten.

Stap 3

Presenteer een bos ballonnen aan de pasgetrouwden. Binnenin, voordat je ze opblaast, stop je geld. Het wordt een heel mooi en vooral een waardevol geschenk. Toegegeven, in vergelijking met de vorige methode, moet je in dit geval heel voorzichtig zijn met het openen van het geschenk, zodat het geld niet in de war raakt. Een andere manier: een kleine doos met huishoudelijke apparaten vullen met biljetten van kleine coupures. Voor gewicht kun je iets zwaars op de bodem leggen, bijvoorbeeld een set kaarsen. Onderteken de doos met het woord "strijkijzer" of "föhn" en geef het aan de pasgetrouwden.

Stap 4

Ben het eens met je vrienden en feliciteer de pasgetrouwden met een creatief nummer. Bespreek hoe dit zal gebeuren. Je kunt een humoristische situatie uit het leven van een jong gezin in scène zetten, een lied zingen, dansen. Gebruik in het algemeen al je talenten, jonge mensen zullen dergelijke inspanningen zeker waarderen.

Stap 5

Bewerk de video. Voeg foto's uit het verleden van het bruidspaar toe aan mooie muziek of je favoriete nummer van je bedrijf. Hoe hun relatie begon, hoe ze genoten en hoe ze reisden. Zo'n verrassing zal geen van de gasten op de bruiloft, en zelfs de kleintjes, onverschillig laten. Zoals je kunt zien, is het niet zo moeilijk om de juiste manier te kiezen om de jongeren te feliciteren. Welke je ook kiest, het belangrijkste is om te proberen het zo oprecht en vriendelijk mogelijk te maken.

Aanbevolen: