Hoe Auto-decoraties Voor Een Bruiloft Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Auto-decoraties Voor Een Bruiloft Te Kiezen?
Hoe Auto-decoraties Voor Een Bruiloft Te Kiezen?

Video: Hoe Auto-decoraties Voor Een Bruiloft Te Kiezen?

Video: Hoe Auto-decoraties Voor Een Bruiloft Te Kiezen?
Video: How to create pompon - wedding car decorations 2024, April
Anonim

Er zijn geen kleinigheden ter voorbereiding op een bruiloft. Als ze tot de laatste nuance nadenken over de volgorde van de vakantie, de outfits van de pasgetrouwden en het interieur van het restaurant, vergeten ze vaak de huwelijksdecoratie van de auto.

Hoe auto-decoraties voor een bruiloft te kiezen?
Hoe auto-decoraties voor een bruiloft te kiezen?

Noodzakelijk

  • - decoratief lintornament zonder opschriften;
  • - lintornament met opschriften;
  • - toepassingen van bloemen en symbolen (twee verbonden ringen), kunstbloemen;
  • - pop;
  • - voorbeelden van trouwautodecoratie;
  • - dubbelzijdige tape;
  • - dunne strips passend bij de kleur van de carrosserie (voor bevestiging).

instructies:

Stap 1

Bekijk voorbeelden van decoraties voor trouwauto's. Dergelijk materiaal is te vinden op internet of in een bruidssalon. In de regel bieden gespecialiseerde salons kant-en-klare decoratieve ontwerpopties. De meeste bestaan uit striae die zijn bevestigd aan de motorkap, deuren en het dak van de auto. Daar kunt u ook losse decoratieve elementen of een complete set decoraties in één ontwerp kopen.

Stap 2

Kies een paar opties die je leuk vindt en probeer de decorelementen op te pakken. Als u van plan bent een stuk bloemen te maken, dan is een zelfgemaakte stuk een goed analoog van een afgewerkt decoratief element. Om het te maken, moet je kunstbloemen, bonte linten en een frame vinden. Alle decoratieve elementen worden met dubbelzijdig plakband aan het frame bevestigd.

Stap 3

Bevestig alle items aan de behuizing van de machine met dubbelzijdig plakband. Aan de uitstekende delen van de auto (achteruitkijkspiegels) worden ook brancards bevestigd met dunne strips die bij de carrosseriekleur passen.

Stap 4

Vind de juiste banden. Hiervoor zijn zowel decoratieve effen linten als linten met opschriften geschikt. Bevestig ze horizontaal langs de carrosserie van de auto, met de wrap op de voorspiegel en motorkap. Plak echter geen tape op de autodeur, zodat de structuur niet afbreekt bij het openen.

Stap 5

Plaats de bobblehead pop achterin de auto zodat deze niet over de kentekenplaat valt, maar tegelijkertijd in het zicht blijft. In sommige gevallen kan de pop in het auto-interieur worden geïnstalleerd door deze aan de achterruit te bevestigen.

Stap 6

Maak de compositie compleet door de trouwringen met dubbelzijdig plakband op het dak van de auto te bevestigen. Er moet aan worden herinnerd dat de bevestigingsmiddelen de hele structuur zeer stevig moeten vasthouden, daarom is het niet de moeite waard om decoratieve elementen te overladen met extra decoraties. Tegelijkertijd mogen sieraden niet te licht zijn, zodat de decoratieve elementen er tijdens de reis niet af vallen.

Aanbevolen: