Hoe Veteranen Te Feliciteren In

Inhoudsopgave:

Hoe Veteranen Te Feliciteren In
Hoe Veteranen Te Feliciteren In

Video: Hoe Veteranen Te Feliciteren In

Video: Hoe Veteranen Te Feliciteren In
Video: Wat betekent vrijheid voor jou? 2024, April
Anonim

Met het naderen van 9 mei, de datum van de grote Dag van de Overwinning, rijst de vraag hoe oorlogsveteranen te feliciteren met zo'n geweldige vakantie. Niemand twijfelt eraan dat de mensen die deelnamen aan de bloedigste vijandelijkheden, moeten worden verblijd en gekoesterd. En er zijn veel manieren om ze te feliciteren, je hoeft alleen degene te kiezen die het beste bij je past.

Hoe veteranen te feliciteren?
Hoe veteranen te feliciteren?

Noodzakelijk

  • - geld;
  • - bloemen;
  • - cadeaus voor veteranen.

instructies:

Stap 1

Geld overmaken om veteranen te helpen. Dit is een van de gemakkelijkste manieren om je respect te tonen, maar tegelijkertijd zeer noodzakelijk. Omdat de deelnemers aan de oorlog niet meer jong zijn, leven ze van een pensioen en uitkeringen, die alleen voldoende zijn voor de dingen en producten die het meest nodig zijn voor het leven. Dankzij zelfs het kleine bedrag dat u geeft, kunnen ze zich iets meer veroorloven dan normaal. Als u geen geld wilt overmaken naar de rekening van een publiek fonds, doneer het dan persoonlijk aan de veteranen. Dit kan door op de vooravond van de vakantie met hen naar een bijeenkomst te komen. Versier je cadeau mooi, stop je geld in een envelop en geef het af.

Stap 2

Neem contact op met de sociale commissie van uw stad om erachter te komen wat de veteranen van uw gemeenschap nodig hebben. Sommigen van hen hebben een familie die voor hun held zorgt en al het nodige biedt. Maar misschien leven sommige oude mensen helemaal alleen en gaan ze vanwege hun slechte gezondheid zelden naar buiten. Ga naar hun huis, help de kamer schoon te maken, kook het avondeten en maak een praatje. Vaak ontbreekt het veteranen gewoon aan menselijke communicatie. Laat zien dat je er oprecht in geïnteresseerd bent, en je zult dankbaarheid zien in de ogen van de persoon die je een vredige lucht boven je hoofd heeft gegeven.

Stap 3

Ga naar de Victory Day-parade en presenteer bloemen aan de veteranen. Koop een boeket mooie rozen en schenk er minstens één aan iedereen die heeft deelgenomen aan de vijandelijkheden of gewoon de soldaten heeft geholpen tijdens de oorlog. Als de financiële middelen het toelaten, kies dan cadeaus voor veteranen. Geef niets dat hen kan herinneren aan die verschrikkelijke jaren. Het is beter om te kiezen wat voor hen nuttig is in het dagelijks leven: dekens, mooie tafellampen of iets anders. Een andere optie zijn cadeaubonnen naar de hypermarkt, waar de veteraan kan kiezen wat hij nodig heeft.

Stap 4

Neem deel aan een feestelijk concert. Ben je goed in zingen, dansen of heb je een ander talent, neem dan contact op met de organisatoren van het Victory Day galaconcert. Het is onwaarschijnlijk dat ze u uw wens om de veteranen te feliciteren zullen ontkennen. Het belangrijkste is dat al uw felicitaties oprecht moeten zijn. Maar misschien is de meest waardevolle felicitatie voor de oorlogsveteranen het hele jaar door voor hen te zorgen, en niet alleen op 9 mei.

Aanbevolen: