Hoe De Pasgetrouwden Oorspronkelijk Te Feliciteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Pasgetrouwden Oorspronkelijk Te Feliciteren?
Hoe De Pasgetrouwden Oorspronkelijk Te Feliciteren?

Video: Hoe De Pasgetrouwden Oorspronkelijk Te Feliciteren?

Video: Hoe De Pasgetrouwden Oorspronkelijk Te Feliciteren?
Video: Originele felicitatie 2024, April
Anonim

Om het huwelijksfeest extra pit te geven, kunt u de pasgetrouwden oorspronkelijk feliciteren. Er zijn veel manieren om creativiteit toe te voegen. Het is belangrijk om uw capaciteiten en het karakter van de jongeren te kennen, om uw inspanningen niet te overdrijven.

Bruiloft
Bruiloft

Een bruiloft is voor bijna iedereen een keerpunt in het leven, waar ze zich al meer dan een maand op voorbereiden. Toekomstige echtgenoten doen er alles aan om van hun trouwdag een van de beste in het leven te maken. Als de genodigden de bruidegom en de bruid respecteren en liefhebben, kunnen ze hen daarbij helpen - ze kunnen hen op een originele manier feliciteren. Dit zal niet alleen de stemming van anderen verbeteren, maar ook opvallen in de algemene kring, wat ook belangrijk is voor sommige mensen.

Als je als gast wordt uitgenodigd voor een bruiloft, dan moet je je daarop voorbereiden. Dit geldt voor geschenken en felicitaties.

Interactief en interviews

Als je een rijke fantasie hebt, kun je een felicitatie samenstellen uit meerdere zinnen, waarbij elk woord begint met een specifieke letter. Het klinkt erg interessant en creatief, en het publiek zal blij zijn. U kunt ook interactiviteit toevoegen door gasten te vragen uw inspanningen voort te zetten door de microfoon van de ene naar de andere door te geven. Het is alleen beter om de letter "x" te vermijden. Zoals de praktijk laat zien, eindigt alles met niet de mooiste woorden.

U kunt denken aan een interview met het bruidspaar van enkele minuten. Tegelijkertijd moet je proberen dubbelzinnige vragen te stellen die humor bevatten. Het belangrijkste is dat elk van de vragen de waardigheid van de jongeren niet mag beledigen, niet alleen humor, maar ook positief moet zijn. Een interview kan worden toegevoegd met schetsen uit het leven van de echtgenoten - dia's uit een vorig leven. Hier is de verbeeldingskracht eindeloos, omdat u gebruik kunt maken van de diensten van photoshop.

Groep gefeliciteerd

Een felicitatie samengesteld door twee personen ziet er origineel uit. Je kunt de pasgetrouwden feliciteren in de vorm van een tv-show. Om dit te doen, snijden we een doos uit karton of vezelplaat, decoreren deze zodat deze eruitziet als een gewone tv. Het is de moeite waard om een goede tekst te kiezen en met dictie te werken om het werk van echte sprekers te imiteren.

Wanneer felicitaties door het hele bedrijf worden gedaan, kun je een felicitatie bedenken - een sprookje dat vertelt over de liefde van de hoofdpersonen. Je kunt zo'n felicitatie bekronen met de overhandiging van geschenken en een zak met een pond zout met de woorden: "En ze aten een pond zout totdat ze elkaar volledig kenden." Je kunt een vat honing aanbieden aan een zak zout, wat symbool staat voor zoet leven en tedere liefde.

Muzikale felicitatie

Een muzikaal geschenk ziet er interessant uit wanneer, onder de "min" van een beroemd lied, een tekst opgedragen aan een jong stel wordt toegevoegd. Het is hierbij niet alleen belangrijk om goede poëzie te schrijven, maar ook om de compositie goed uit te voeren. Je kunt zingen zodat alle genodigden huilen.

Er zijn veel originele ideeën over hoe je een pasgetrouwde kunt feliciteren. Het belangrijkste is dat je je capaciteiten niet overschat en niet overdrijft met creativiteit. Niet iedereen kan een goede grap waarderen op zo'n serieuze dag.

Aanbevolen: