Hoe Je Plezier Kunt Hebben Met Je Vrienden

Inhoudsopgave:

Hoe Je Plezier Kunt Hebben Met Je Vrienden
Hoe Je Plezier Kunt Hebben Met Je Vrienden

Video: Hoe Je Plezier Kunt Hebben Met Je Vrienden

Video: Hoe Je Plezier Kunt Hebben Met Je Vrienden
Video: 22 LEUKE KNUTSELIDEEËN OM UIT TE PROBEREN ALS JE JE VERVEELT 2024, Mei
Anonim

De dagen van de zomervakantie en vakanties komen eraan. Honderden plannen en ideeën rijpen in mijn hoofd over hoe je plezier kunt hebben en nuttig tijd kunt doorbrengen met vrienden. Je hoeft hiervoor niet naar een karaokeclub of uitgaanscentrum. Entertainment kun je gemakkelijk zelf bedenken. Het hangt allemaal af van de leeftijd en interesses van het bedrijf, maar ook van hoe creatief jij en je vrienden zijn.

Hoe je plezier kunt hebben met je vrienden
Hoe je plezier kunt hebben met je vrienden

instructies:

Stap 1

Scenario één. Als jij en je vrienden besluiten om naar buiten te gaan, neem dan een aantal interessante buitenspellen mee. Ze zullen altijd van pas komen.

Stap 2

Neem rackets, ballen, organiseer sportwedstrijden. Verdeel in twee teams en speel teamspellen zoals Crocodile of Mafia. Ook recentelijk zijn verschillende bordspellen populair geworden.

Stap 3

Vind ingewikkelde zinnen of losse woorden op internet waarvan de betekenis niet bekend is bij een van de spelers. Geef iedereen pen en papier en vraag ze om je woorden op te schrijven. Vraag dan gedurende een bepaalde tijd alle deelnemers om hun interpretatie van deze woorden op te schrijven, zodat alle anderen zullen geloven dat het waar is. Markeer op je lijst wie de spelers het meest vertrouwen. Wie het meest wist te bedriegen, won. Lees aan het einde de ware betekenis van de woorden.

Stap 4

Scenario twee. Neem je gitaar mee en arrangeer 's avonds liedjes rond het vuur. U kunt ook een themafeest of carnaval organiseren. Om dit te doen, bel je vrienden van tevoren en vraag ze om een bepaalde kledingkast op te halen. Verzamel pruiken, maak maskers.

Stap 5

Je kunt een verkleedparodiewedstrijd organiseren. Alle gereedschappen die voorhanden zijn, komen hier van pas: schrijf taken op papier en deel ze uit aan je vrienden. Bijvoorbeeld om beroemde zangers of acteurs te parodiëren zodat anderen het raden. Wie het eerst raadt, maakt vervolgens een parodie.

Stap 6

Bereid kleine aanmoedigingsprijzen voor, ze kunnen zelfs grappig zijn. Bedenk nominaties, zoals Miss Surprise of Mr. Clumsy.

Aanbevolen: