Hoe Maak Je Een Snow Maiden-kostuum?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Snow Maiden-kostuum?
Hoe Maak Je Een Snow Maiden-kostuum?

Video: Hoe Maak Je Een Snow Maiden-kostuum?

Video: Hoe Maak Je Een Snow Maiden-kostuum?
Video: ✔ Minecraft PE: How To Make A Working Swing Set | No Mods Or Commands! 2024, Mei
Anonim

De traditionele symbolen van de winter en het nieuwe jaar, geërfd uit de tijd van het heidendom, zijn de kerstman en het sneeuwmeisje. En veel dames op oudejaarsavond willen veranderen in een koude feeënmeisje. Deze wens is gemakkelijk te vervullen met enige voorbereiding.

Hoe maak je een Snow Maiden-kostuum?
Hoe maak je een Snow Maiden-kostuum?

Noodzakelijk

  • Blauwe stof 150 cm breed en ongeveer 300 cm lang;
  • Voeringstof ca. 260 cm lang;
  • Zelfklevende pakking;
  • Toetsen;
  • Schoudervullingen.

instructies:

Stap 1

Knip de jas volgens het patroon van de link: https://www.osinka.ru/Pattern/Free/f-120/. Stop de lengte in overeenstemming met uw maat en de lengte van de afgewerkte jas, en sluit ook de details van de capuchon uit

Stap 2

Versier de reliëfnaden aan de achterkant en naai een afwerksteek langs de rechterkant.

Stap 3

Knip de naadtoeslagen op de hoeken van de voeringjute schuin af. Zag de ingangen in de zakken. Naai het midden van de plank opzij en naai met de jute zak. Maak een afwerksteek op het gezicht. Rijg de sneden van de jute naar de planken.

Stap 4

Naai de schouder- en bovennaden op de mouwen, zoom en zoom.

Stap 5

Vouw de kragen en voorkanten van de planken, speld ze vast aan de inkepingen van de zijkanten. Speld de kraaguitsparingen vast. Naai de jas, strijk de naden.

Stap 6

Naai de mouwen aan de zijkanten, zoom de jas om, naai de zoom aan de zoom. Zoom de mouwen om en naai de schoudervullingen vast.

Stap 7

Naai de details van de voering, steek naar de binnenranden, zoom. Maak de knoopsgaten op de rechterplank af, naai de knopen aan de linkerkant. Versier de jas met lurexpatronen, pailletten, klatergoud.

Stap 8

Maak een hoed van dezelfde stof. Bereken je maat met de formule: hoofdomtrek + 3: 6. Dit is de breedte van elk van de zes wiggen. Hoogte wordt gemeten van oor tot kruin. Knip de patronen uit, rekening houdend met de naadtoeslag, slijp. Naai de vacht aan de onderkant en pompon aan de kruin, versier met lurex, glitters en klatergoud.

Aanbevolen: