Wapens Uit Kantoorbenodigdheden: Ideeën Voor 23 Februari

Inhoudsopgave:

Wapens Uit Kantoorbenodigdheden: Ideeën Voor 23 Februari
Wapens Uit Kantoorbenodigdheden: Ideeën Voor 23 Februari

Video: Wapens Uit Kantoorbenodigdheden: Ideeën Voor 23 Februari

Video: Wapens Uit Kantoorbenodigdheden: Ideeën Voor 23 Februari
Video: Ontsnappen Uit Een Alien Gevangenis!😱 2024, Mei
Anonim

Een man in hart en nieren blijft altijd een kleine jongen die zelden de verleiding opgeeft om 'oorlog' te spelen en te schieten. Degenen die elkaar op 23 februari op kantoor moeten ontmoeten, slagen erin om de grijze werkdagen te diversifiëren door echte "shooters" en "kogels" te verzamelen van de eenvoudigste kantoorbenodigdheden. Zo'n kantoor "wapen" is in staat om een mannelijke vakantiesfeer in het leven van "witte kragen" te brengen.

Wapens uit kantoorbenodigdheden: ideeën voor 23 februari
Wapens uit kantoorbenodigdheden: ideeën voor 23 februari

Idee nummer 1. Katapult

Om dit soort kantoorapparatuur te maken, heb je nodig: potloden, een plastic lepel, elastiekjes, wasknijpers en bindmiddelen (zo worden zwarte of gekleurde metalen paperclips genoemd). Verbind de twee wasknijpers aan de onderkant en bovenkant met potloden en wikkel ze met elastiekjes voor bankbiljetten. Plaats dit frame verticaal. Bevestig aan de onderkant van de resulterende structuur nog twee wasknijpers en plaats ze horizontaal - dit wordt de basis van de katapult.

Bevestig een binder in het midden van de onderste dwarsbalk. Bind er een plastic lepel aan vast met een elastische band. Het bovenste deel van de lepel, waar het "projectiel" zal passen, wordt met dezelfde rubberen band aangetrokken door de bovenste dwarsbalk. De katapult is klaar. Leg een dikke prop papier in de inkeping van de lepel. Neem de lepel naar beneden en naar achteren en laat hem dan abrupt los. Het projectiel fluit naar het vijandelijke kamp en veegt alle obstakels op zijn pad weg.

Idee nummer 2. Kruisboog

Maak het volgende briefpapier voor dit vaartuig klaar: vier potloden, plakband, een vulpen en elastiekjes voor bankbiljetten. Verbind de potloden in paren door ze aan elkaar te schroeven met elastiekjes. Lijn de resulterende delen uit met de letter "T" met behulp van elastiekjes. Plak een plastic buis op het longitudinale deel van de structuur - de basis van de vulpen is hiervoor geschikt. Steek de staaf van het handvat in de buis, het wordt een pijlprojectiel. Het blijft om een elastische band aan de uiteinden van de dwarsbalk te bevestigen: het zal de rol van een boogpees spelen. Om te schieten, moet je een pijl in de buis steken, het achterste uiteinde van dit projectiel tegen de rubberen band laten rusten, het naar achteren trekken en het scherp loslaten. De hengel zal uitvliegen, gericht op het doel.

Idee nummer 3. Kleurrijke darts

Deze gegooide wapens kunnen gevaarlijk zijn en vereisen daarom een zorgvuldige behandeling. Je hebt gekleurd papier nodig, houten tandenstokers (gewone lucifers werken ook) en knopen die de vellen aan het prikbord houden, en wat plakband. Zet vier tandenstokers bij elkaar, plaats ze naast elkaar in paren: je zou twee stukken hout aan elk van de vier zijden moeten hebben. Wikkel tape om deze samengestelde schacht. Bevestig aan het ene uiteinde van een dergelijke structuur de knop voor het kurkbord met dezelfde smalle tape. Vouw het vierkante notitiepapier om een verenkleed van vier driehoekige bloembladen te vormen. Plaats de veren tussen de vier uitgelijnde tandenstokers aan de andere kant van de knop. Het resultaat is een accessoire in de vorm van een pijl, een formidabel wapen van een kantoor-Viking. Het kan worden gelanceerd in een bord, waar aankondigingen en notities met knoppen zijn bevestigd.

Idee nummer 4. Ui

De eenvoudigste zelfgemaakte strik kan worden gemaakt met een paar potloden en een rubberen band voor bankbiljetten. Bevestig een elastische band aan de uiteinden van de basis van de boog - dit wordt het eerste potlood. Verander het tweede potlood in een pijl. Om dit te doen, hoeft u het niet eens te slijpen: het is beter als de pijl in plaats van de punt naar het doel wordt gericht met een gum die in het potlood is ingebouwd. Steek de pijl in de draad, trek eraan en laat hem krachtig los. De pijl zal in de geselecteerde richting vliegen.

Idee nummer 5. Rubberen schutter

Gebruik een gewone vulpen of potlood en een wisser voor bankbiljetten. Plaats de rubberen band op het uiteinde van het potlood, neem het in uw linkerhand en richt het naar het levende doelwit. Trek met uw rechterhand de rubberen ring naar u toe en laat los. De rubberen band springt van het potlood en vliegt naar voren, wat de waarnemers veel plezier geeft. Het voordeel van een dergelijk wapen is dat het, met alle begeerte, geen ernstige schade kan toebrengen aan de mankracht van de vijand. Daarom kan zo'n "kogel" in het kader van de viering van de Dag van de Verdediger van het Vaderland heel goed worden gebruikt om te schieten op leiders van verschillende rangen.

Idee nummer 6. Lineaire sluipschutterinstallatie

Neem een grote liniaal voor briefpapier in uw linkerhand (het is beter om een plastic product te gebruiken, hoewel een houten liniaal ook zal werken). Houd de liniaal aan de onderkant en de bovenkant vast met een gum om potloodstrepen te wissen. Trek de bovenkant van de liniaal met de gum naar u toe en laat los. Deze geïmproviseerde katapult kan een rubberen projectiel enkele meters ver weg sturen.

Aanbevolen: