Relatiegeschenken Voor 8 Maart: Originele Ideeën

Inhoudsopgave:

Relatiegeschenken Voor 8 Maart: Originele Ideeën
Relatiegeschenken Voor 8 Maart: Originele Ideeën

Video: Relatiegeschenken Voor 8 Maart: Originele Ideeën

Video: Relatiegeschenken Voor 8 Maart: Originele Ideeën
Video: Bedrukte relatiegeschenken voor een betere zichtbaarheid 2024, Mei
Anonim

Het belangrijkste is dat het cadeau voor de vakantie is gekozen of gemaakt met liefde en een verlangen om op te vrolijken. Bedenk voordat u voor 8 maart relatiegeschenken kiest, hoe u uw collega's kunt verrassen en originaliteit kunt tonen.

Relatiegeschenken voor 8 maart: originele ideeën
Relatiegeschenken voor 8 maart: originele ideeën

In veel bedrijven, vooral die welke welvarend en succesvol zijn, hebben mensen tientallen jaren gewerkt. In dergelijke groepen heerst in de regel harmonie. Maar ook gelijkgestemden die een hecht team vormen, verschillen nog steeds in persoonlijke kenmerken.

Een oudere accountant, een programmeur van middelbare leeftijd, een respectabele directeur en een jonge secretaresse kunnen niet allemaal dezelfde smaak en dezelfde hobby's hebben. Dat is de reden waarom, aan de vooravond van de feestdagen, problemen ontstaan met de aankoop van relatiegeschenken, en toch zijn er universele geschenken. Laten we een paar voorbeelden bekijken.

Voor vreugde en herinnering

Als je ongeveer een maand voor de feestdatum verrassingen voorbereidt, kunnen souvenirwinkels die samenwerken met handgemaakte meesters een bestelling voltooien, bijvoorbeeld voor mascottespeelgoed. Laat elke medewerker een schattig diertje krijgen met een positieve inscriptie op de buik of rug ("Ik breng geluk", "Ik ben je amulet", "Ik kan verlangens vervullen", enz.). U kunt vragen om karabijnen te krijgen: velen zullen zeker besluiten dit cadeau aan een sleutelbos, een tashandvat, een bureaulade te bevestigen.

Een andere optie voor creatieve souvenirs zijn vriendelijke tekenfilms. Een professionele cartoonist zal ze van hun foto's trekken - dergelijke diensten worden aangeboden op internet, bovendien zijn er in grote steden pleinen waar kunstenaars, waaronder portrettisten, samenkomen. Waarom wend je je niet tot een van hen?

Niet minder interessant zijn de gepersonifieerde beeldjes van dieren die een duidelijke gelijkenis vertonen met een of ander lid van het team. Een kokette kat met blauwe ogen, vergelijkbaar met Marya Petrovna; een verlegen hinde, die doet denken aan Lenochka van de marketingafdeling - zulke kleine dingen zullen zowel gelach als genot veroorzaken. Meestal bewaart een persoon zo'n geschenk zorgvuldig, waardeert het. Wees voorzichtig met de uitvoering van het plan: er mogen geen "aanstootgevende" dieren zijn zoals krokodillen, varkens, apen, nijlpaarden, cobra's en adders!

Meer serieuze dingen

Het is niet de moeite waard om vazen, asbakken, kopjes te geven - het is te alledaags en niet iedereen heeft het nodig. Mappen, agenda's, visitekaartjeshouders met bedrijfssymbolen zijn een andere zaak. Er moet ook rekening worden gehouden met de bijzonderheden van de vakantie. Uiterlijk op 8 maart is het gepast om de dames elegante kandelaars te presenteren, iets nuttigs van kleine huishoudelijke apparaten - elektrische waterkokers, haardrogers. Vrouwen waarderen zowel esthetische als praktische geschenken.

op een notitie

Als alle ideeën al uitgeput zijn of er gewoon geen tijd is voor een lange zoektocht naar relatiegeschenken, loop je het beste langs elite zoetwarenwinkels, gespecialiseerde thee- en koffiepaviljoens. Ze zullen zeker prachtige sets snoep en drankjes aanbieden, stijlvol gedecoreerd, verpakt in blikken dozen, houten kisten, prachtige kisten. Deze producten worden steevast geassocieerd met de vakantie, wat betekent dat ze met plezier en dankbaarheid zullen worden aanvaard.

Aanbevolen: