Hoe Breng Je Een Bedrijfsavond Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Bedrijfsavond Door?
Hoe Breng Je Een Bedrijfsavond Door?

Video: Hoe Breng Je Een Bedrijfsavond Door?

Video: Hoe Breng Je Een Bedrijfsavond Door?
Video: Meelopen met: projectmanager bij een bedrijfsfeest | Omnisport Apeldoorn 2024, April
Anonim

Grote bedrijven kunnen periodiek vakantiefeesten organiseren voor hun werknemers, beter bekend als bedrijfsevenementen. Dit kan vaak helpen om dichter bij management en collega's te komen, hoewel het lastig is.

Hoe breng je een bedrijfsavond door?
Hoe breng je een bedrijfsavond door?

instructies:

Stap 1

Zoek uit of je collega's samen de vakantie willen vieren. Als uw staf klein genoeg is, verzamel dan iedereen rond de onderhandelingstafel en bespreek de zaak. Verwacht niet dat iedereen dit voorstel unaniem steunt. Luister naar alle voor- en nadelen.

Stap 2

Geef aan hoe medewerkers de feestdag willen vieren, wat ze van de feestdagen vinden, welk moment van de dag hen het beste uitkomt. Houd er rekening mee dat velen misschien meer met hun familie willen vieren dan met hun collega's, dus dwing niemand tot een bedrijfsfeest.

Stap 3

Bepaal hoe het feest wordt gefinancierd. Houd rekening met de verschillende inkomensniveaus van uw bedrijf en bedenk of de bijeenkomst voor eigen rekening wordt georganiseerd, of dat iedere medewerker hier een bepaald bedrag voor betaalt.

Stap 4

Plan een script voor een bedrijfsavond. Voor de vakantie moet het kantoor dienovereenkomstig worden ingericht. Ook moet je verschillende prijsvragen en spelletjes bedenken zodat medewerkers zich niet vervelen aan tafel.

Stap 5

Let goed op het tijdstip waarop u het feest wilt houden. Veel mensen hebben het bijvoorbeeld aan het eind van het jaar zo druk dat ze liever een extra vrije dag hebben dan wat meer tijd te besteden aan het organiseren van een vakantie. Als zo'n foto op uw kantoor wordt waargenomen, kies dan een tijd van het jaar waarin werknemers zeker een bedrijfsavond willen doorbrengen.

Aanbevolen: