Hoe Regel Je Een Vakantie Op 23 Februari?

Inhoudsopgave:

Hoe Regel Je Een Vakantie Op 23 Februari?
Hoe Regel Je Een Vakantie Op 23 Februari?

Video: Hoe Regel Je Een Vakantie Op 23 Februari?

Video: Hoe Regel Je Een Vakantie Op 23 Februari?
Video: Ontkieming van druivenstekken 2024, Mei
Anonim

Elke vrouw streeft ernaar om haar geliefde man op 23 februari op een ongebruikelijke manier te feliciteren. En in onderwijsinstellingen is het gebruikelijk om op deze dag de toekomstige verdedigers van het vaderland te eren. Hoe regel je een vakantie om de mannelijke helft aangenaam te verrassen en te verrassen?

Hoe regel je een vakantie op 23 februari?
Hoe regel je een vakantie op 23 februari?

instructies:

Stap 1

Als je je klasgenoten wilt feliciteren met de vakantie, organiseer dan een themafeest. U kunt bijvoorbeeld het scenario van een evenement in nautische stijl meedenken of terugreizen naar het tijdperk van de ridders.

Stap 2

Denk van tevoren na over alle details van de viering: van het ontwerpen van uitnodigingen tot interessante wedstrijdtaken.

Stap 3

Begin uw evenementvoorbereiding door de kamer te decoreren. Je kunt dus zoiets als de kapiteinshut creëren voor een zeefeest. Hang de touwen op en stel het roer in.

Stap 4

Bereid kostuums voor gasten voor: piekloze petten of vesten.

Stap 5

Schik uitnodigingen prachtig. Je kunt er een anker of een schip op tekenen. Schrijf op hoe laat en op welke dag je de jongens graag tegen 23 februari op de feestdag zult zien.

Stap 6

Bereid geschenken voor door ze prachtig te versieren. Als ze het gekozen thema ondersteunen, zal het geweldig zijn. U kunt bijvoorbeeld een cd doneren met de film Pirates of the Caribbean.

Stap 7

Bereid ook kostuums voor jezelf voor. Als je de Yablochko-dans uitvoert met gestreepte kragen zoals matrozen, zullen je klasgenoten aangenaam verrast zijn.

Stap 8

Op deze dag zullen ze niet alleen blij zijn om felicitaties te horen en uw prestaties te bekijken, maar ook om deel te nemen aan de competitie, om kracht en behendigheid te tonen. Bereid daarom van tevoren alles voor wat je nodig hebt voor de wedstrijden en prijzen voor de winnaars.

Stap 9

Jongens kunnen meedoen aan bijvoorbeeld touwtrekken of knopen. Je kunt ze een wedstrijd aanbieden voor wie meer liedjes weet over de zee, de kapitein en de matrozen.

Stap 10

Maak een muurkrant voor hen klaar. Plak foto's van je klasgenoten op en onder hen een lijst van al hun beste karaktereigenschappen. Schrijf ook felicitaties voor hen.

Stap 11

Als iemand in de klas poëzie schrijft, kun je van tevoren een felicitatie in poëtische vorm schrijven.

Aanbevolen: