Hoe Regel Je Een Vakantie Voor Je Vrouw?

Inhoudsopgave:

Hoe Regel Je Een Vakantie Voor Je Vrouw?
Hoe Regel Je Een Vakantie Voor Je Vrouw?

Video: Hoe Regel Je Een Vakantie Voor Je Vrouw?

Video: Hoe Regel Je Een Vakantie Voor Je Vrouw?
Video: Hoe Mooie Vrouwen Aanspreken: De Beste Tactiek 2024, Mei
Anonim

De vraag hoe ze een vakantie voor zijn vrouw kunnen regelen, stellen mannen zichzelf vaak aan de vooravond van 8 maart of de verjaardag van hun geliefde. Maar u kunt van elke andere dag een feestdag maken, hiervoor is het helemaal niet nodig om op een belangrijke datum te wachten.

Hoe regel je een vakantie voor je vrouw?
Hoe regel je een vakantie voor je vrouw?

instructies:

Stap 1

Als je een jong stel bent, heb je weinig gratis geld dat "zomaar" kan worden uitgegeven, dit is geen reden om je vrouw het plezier te ontzeggen. Vrouwen hechten veel waarde aan zorg, dus door het te laten zien, zul je je geliefde zeker plezieren en haar de hele dag opvrolijken. Probeer indien mogelijk een algemene schoonmaak te doen in haar afwezigheid - stofzuig het appartement, gestoffeerde meubels en vloerbedekking. Veeg het stof van de planken met een zachte doek gedrenkt in een oplossing van ammoniak. Gebruik speciale producten om het fornuis, de gootstenen, de badkamer en het toilet schoon te maken, de vloeren te schrobben en het afval buiten te zetten. Als je haar een bos bloemen geeft bij de ingang, dan zal ze zich deze dag zeker herinneren als een echte vakantie.

Stap 2

Trakteer uw vrouw op een vakantie en trakteer uzelf op een traktatie door haar een spa-abonnement te kopen. Vraag haar vrienden of kennissen welke salon het beste is om te kiezen. Ga er naar toe en praat met de beheerder, kies een complex van ontspannende massages, bodywraps en peelings. Deel op zaterdagochtend een abonnement uit aan je geliefde, zodat ze wat tijd in de salon kan doorbrengen en plezier, rust en ontspanning kan hebben.

Stap 3

Terwijl ze niet thuis is, heb je misschien tijd om een fles champagne in de koelkast te koelen en vers fruit en bessen in de winkel te kopen. Als je weet hoe je moet koken, maak dan een paar lichte salades en een heerlijk diner. Als koken een ontmoedigende taak voor je is, dan kan het diner thuis worden besteld, nu bieden veel restaurants deze service, zelfs in kleine steden.

Stap 4

Als het geld het toelaat, kunt u een vakantie voor uw vrouw regelen door met haar een klein uitstapje te maken. Ben je stedelingen en ben je de stad al zat, ga er dan een paar dagen op uit ergens in de natuur, op een mooie toeristische plek, na vooraf een hotel geboekt te hebben. Maar als je van het leven in de grote stad houdt, ga dan op een toeristisch uitstapje naar een groot centrum, een stad waar je nog niet bent geweest. Een verandering van omgeving en de mogelijkheid om samen te zijn, stimuleren romantische gevoelens, dus je regelt zo'n vakantie niet alleen voor haar, maar ook voor jezelf.

Aanbevolen: