Cijfers Maken Van Ballonnen

Inhoudsopgave:

Cijfers Maken Van Ballonnen
Cijfers Maken Van Ballonnen

Video: Cijfers Maken Van Ballonnen

Video: Cijfers Maken Van Ballonnen
Video: DIY Oud u0026 Nieuw Ballonslinger | Westwing stijltips 2024, April
Anonim

Voorbereidend op de viering van een belangrijke gebeurtenis in het leven van een geliefde, proberen velen de kamer waarin de viering is gepland te versieren om de geliefde het belang van deze dag in hun leven te laten zien. Voor allerlei speciale datums zijn cijfers gemaakt van ballonnen perfect.

Cijfers maken van ballonnen
Cijfers maken van ballonnen

Zelf cijfers maken

De eerste stap is de fabricage van het frame. Als materiaal zijn dikke draad- of kunststofbuizen geschikt. Het is belangrijk dat u de basis voor het gewenste cijfer kunt maken. Het is beter om de voorkeur te geven aan pijpen, omdat de inscriptie die ervan is gemaakt, behoudt zijn vorm beter.

Bepaal of het nummer op de vloer, tafel of aan de muur hangt. Als het product op de grond moet worden geplaatst, maak dan een standaard waaraan het frame kan worden bevestigd. Buig de pijp of draad in de vorm van het gewenste nummer en bevestig deze stevig aan de standaard met tape of op een andere manier.

Bereid ballonnen voor. Je hebt er een vrij groot aantal nodig. Het nummer kan in één kleur worden gemaakt, of het kan veelkleurig zijn of een combinatie van twee kleuren. Rek de ballonnen met uw handen een beetje voor, zodat ze niet barsten tijdens het opblazen. Blaas kleine ballonnen op en knoop ze stevig vast met touw. Het is belangrijk dat de ballen ongeveer even groot zijn, anders wordt het figuur ongelijk en niet erg nauwkeurig.

Verbind twee ballen met elkaar en bind ze stevig aan elkaar. Combineer vervolgens twee paren tegelijk om vieren te vormen. Je krijgt spaties, die vervolgens aan het frame worden bevestigd.

Begin helemaal onderaan het frame en begin de voorbereide vier ballen eraan te bevestigen. Wikkel de blanco van het nummer heel voorzichtig met ballen en bevestig ze op de basis van de plastic buis. Wikkel de scherpe randen van het frame met tape zodat ze de ballonnen niet kunnen beschadigen. Bevestig helemaal aan de uiteinden van de figuur de bundels van vijf bollen om de structuur een afgewerkt, gestroomlijnd uiterlijk te geven. Maak je geen zorgen als sommige ballen niet plat liggen. Ze kunnen worden vastgemaakt met een klein stukje dubbelzijdig plakband.

Zorg ervoor dat je de standaard versiert. Dit kan niet alleen door vastgemaakte vieren, maar ook door losse ballen. Het beste zou zijn om het te markeren met een andere kleur. Bijvoorbeeld groen, met een afbeelding van een open plek, of blauw - de zee.

Ballon nummers

Als de cijfers van de ballonnen hard nodig zijn, maar er is geen tijd om ze te maken, kunt u kant-en-klare folieballonnen kopen in de vorm van het gewenste aantal. Blaas ze op met lucht of pomp ze met helium. Bind stevig vast met touw en bevestig binnenshuis. In dit geval bent u echter beperkt in de keuze van kleur en maat, omdat meestal worden deze ballen in twee versies gepresenteerd - elk 20 cm en 86 cm hoog.

Aanbevolen: