Kerstdecor: Gordijnen Maken Van Papieren Sneeuwvlokken

Kerstdecor: Gordijnen Maken Van Papieren Sneeuwvlokken
Kerstdecor: Gordijnen Maken Van Papieren Sneeuwvlokken

Video: Kerstdecor: Gordijnen Maken Van Papieren Sneeuwvlokken

Video: Kerstdecor: Gordijnen Maken Van Papieren Sneeuwvlokken
Video: Sneeuwvlokken van papier voor het nieuwe jaar 2024, April
Anonim

Om een nieuwjaarsstemming te creëren, kun je de ramen in huis versieren. Probeer papieren sneeuwvlokken in een gordijn te knippen. Een dergelijke decoratie zorgt niet alleen voor een winterse sfeer, maar maakt de kamer ook helderder en breder.

Sneeuw gordijnen
Sneeuw gordijnen

- vellen niet erg dik papier;

- schaar;

- lijm;

- regen.

We meten het raam dat we gaan decoreren. We hebben de maat bepaald, nu is het nodig om te beslissen of de gordijnen wit of gekleurd zijn. Voor het gemak van het bevestigen van het gordijn aan de kroonlijst, is het beter om meerlagige volumetrische sneeuwvlokken aan de bovenkant te maken. Om ze te maken, gebruiken we gekleurd papier, maar geen felle kleur, het is beter om halftonen te nemen: blauw of roze, crème of lichtgroen.

Laten we beginnen met het maken van een volumetrische sneeuwvlok. Neem een vierkant, vouw het diagonaal. Vouw de driehoek langs de verticale as. Vouw de resulterende driehoek dubbel en nogmaals doormidden. We maken sneden naar het midden van de driehoek. We knippen de sneeuwvlok uit. Knip nog kleinere sneeuwvlokken en een andere kleur uit. We lijmen de resulterende sneeuwvlokken op elkaar, combinerend in grootte en kleur. We lijmen ze aan de randen in een strook van de vereiste lengte (afhankelijk van de grootte van het venster).

Laten we beginnen met het snijden van sneeuwvlokken van wit papier.

Sjabloon
Sjabloon

Gebruik het schema en je krijgt een verscheidenheid aan verschillende sneeuwvlokken. Er moeten er nogal wat geknipt worden. We lijmen de sneeuwvlokken in strepen en verbinden ze met volumetrische sneeuwvlokken. We bevestigen regen tussen de strepen. De sneeuwgordijnen zijn klaar, we bevestigen ze aan de kroonlijst.

Het is beter om kant-en-klare eenvoudige sneeuwvlokken met een strijkijzer te strijken en dan aan elkaar te plakken. De kroonlijst kan worden versierd met klatergoud of sparren takken.

Aanbevolen: