15 Ideeën Voor Puur Mannelijke Cadeaus

Inhoudsopgave:

15 Ideeën Voor Puur Mannelijke Cadeaus
15 Ideeën Voor Puur Mannelijke Cadeaus

Video: 15 Ideeën Voor Puur Mannelijke Cadeaus

Video: 15 Ideeën Voor Puur Mannelijke Cadeaus
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, April
Anonim

Cadeaus maken voor mannen is veel moeilijker dan voor vrouwen. Vertegenwoordigers van het strenge geslacht houden niet van "plichts"-souvenirs, praktische geschenken bevallen hen zelden - ze moeten verrast, verbaasd zijn en bij het kiezen van een cadeau niet beginnen met 1-2, maar minstens 10-15 ideeën.

15 ideeën voor puur mannelijke cadeaus
15 ideeën voor puur mannelijke cadeaus

Wat een man te geven - een collega, broer, vader, echtgenoot, buurman of vriend - deze vraag kan niet alleen relevant worden aan de vooravond van de "mannelijke" vakantie in februari. Mannen houden niet minder van verrassingen dan vrouwen, en veel veeleisender van hun keuze, maar ze weten niet hoe ze hun gevoelens moeten verbergen. Om geen teleurstelling te krijgen als reactie op een cadeau, moet je het zorgvuldig kiezen, minimaal 15 ideeën en presentatievariaties gebruiken.

Wat zijn de cadeaus voor mannen?

Het kiezen van een cadeau voor een man, ongeacht zijn status en leeftijd, is altijd erg moeilijk. Het eerste dat moet worden beslist, is welke taken het cadeau moet uitvoeren - verrassen en plezieren, zijn 'ik' en trots amuseren, zijn brutaliteit en mannelijkheid benadrukken, laten zien hoeveel de donor de geadresseerde respecteert en liefheeft. Bovendien moet je rekening houden met verschillende puur mannelijke regels en karaktereigenschappen van het sterkere geslacht:

  • ze spreken hun verlangens niet uit over "wat ik zou willen", en ze moeten willekeurig handelen,
  • mannen kiezen en kopen liever zelf gadgets, huishoudelijke apparaten en gereedschap,
  • in het "arsenaal" van mannen van elke leeftijd zijn er maar heel weinig snuisterijen, ze hebben ze gewoon niet nodig,
  • vertegenwoordigers van het sterkere geslacht weten hun irritatie niet te verbergen bij het zien van een geschenk waar ze niet blij mee zijn en dat hen geen praktisch voordeel zal opleveren.

Bovendien is het budget voor het kiezen van een mannelijke gift van een vrouwelijke donor meestal beperkt, wat de taak enorm bemoeilijkt. Maar als u de vermelde nuances uitsluit, haast u dan niet om dit of dat souvenir of nuttig ding te kopen, dan kunt u "raden" met een geschenk voor een man.

Cadeau-ideeën voor mannen per karaktertype

Rekening houdend met cadeau-ideeën voor een vertegenwoordiger van het sterkere geslacht, kun je voortbouwen op zijn karakter. Allereerst moet u beslissen tot welk type het behoort:

  • familieman,
  • pragmaticus,
  • "Rotsman"
  • "Casanova",
  • "superman".

Een familieman zal zeker een geschenk waarderen dat een warme houding tegenover hem benadrukt, die doet denken aan een gebeurtenis in zijn leven en het leven van zijn dierbaren, prachtig versierd. Als idee voor het kiezen van een presentatie voor een persoon met dit type karakter, kun je een paneelcollage overwegen met een foto van zijn dierbaren, aangevuld met een ansichtkaart met mooie felicitaties.

Pragmatische mannen houden niet van schattige souvenirs, en het is heel, heel moeilijk om te behagen. Ze moeten hen nuttige geschenken geven, zoals functionele auto-accessoires, kampeersets, opvouwbare meubels, lampen of tafelhaarden.

"Man-rock" zal blij zijn met een certificaat voor de sportschool, om te springen van een "bungee" of parachute, verzamelwapens of alcohol. Dat wil zeggen, wat zijn mannelijkheid zal benadrukken, zal wijzen op brutaliteit.

Liefhebbers van vrouwen zullen kledingstukken uit de nieuwste modecollectie, originele accessoires, dure geuren, portefeuilles, scheeraccessoires van superbekende merken waarderen - alles wat vrouwen zal aantrekken. Maar de "superman" kan worden gepresenteerd met een noviteit op het gebied van technologie of kunst, in een elegante verpakking, misschien zelfs met ballen of bloemen.

Een cadeau voor een man voor een professionele vakantie - de beste ideeën

"Professionele" geschenken voor mannen worden niet alleen gegeven voor de dag van een mijnwerker of grenswacht, chauffeur of advocaat. Presentaties uit deze categorie kunnen ter ere van een belangrijke datum worden gepresenteerd aan collega's, familieleden en vrienden. De beste professionele cadeau-ideeën voor heren:

  • kantoorbehoeftenuitrustingen en toebehoren,
  • zakelijke lederwaren,
  • memorabilia, accessoires, souvenirs,
  • notitieboekjes, visitekaarthouders.

Het belangrijkste verschil tussen professionele geschenken voor mannen is de aanwezigheid van symbolen die een gedenkwaardige datum aangeven of behoren tot een bepaald type activiteit. De grenswachter zal blij zijn met een interieur of persoonlijk souvenir met het wapen van dit type troepen, een boek over collega's of een bepaalde periode uit de geschiedenis. En dit is slechts een voorbeeld van waar u zich door moet laten leiden bij het kiezen van een geschenk voor een vertegenwoordiger van het sterkere geslacht, wat aangeeft dat hij tot een of ander type activiteit behoort.

Een cadeau voor degenen die in de trend zijn

Moderne mannen zijn fashionista's die de laatste trends volgen op het gebied van kleding, maar ook op het gebied van gadgets, auto's en andere levensgebieden. En als je zo iemand wilt plezieren, dan moet je je voorbereiden op serieuze uitgaven, nieuwe richtingen verkennen in kleding, de wereld van auto's of een andere richting die interessant is voor de geadresseerde. Als alternatief kan een idee voor een cadeau voor zo'n man worden overwogen

  • Een "USB-stick" met een ongebruikelijke vorm,
  • ontwerper interieur accessoire,
  • accessoire uit de modewereld van een bekend merk,
  • stijlvolle briefpapier set - pen, dagboek,
  • gepersonaliseerde gerechten of gerijpte alcohol,
  • antiek boek, beeldje.

Het belangrijkste is om geen consumptiegoederen aan de mod te geven en te begrijpen dat hij hem "herkent", zelfs als het item van hoge kwaliteit is. Het is praktisch onmogelijk om zo'n man te bedriegen, het zal hem niet alleen niet behagen, maar kan ook een warme relatie vernietigen. Iedereen die in de mode is, kan goedkope vervalsingen zien als vernedering, de wens om hem op een lage sociale status of gebrek aan smaak te wijzen - en dit is onaanvaardbaar.

15 cadeau-ideeën voor een man-kind

Een kindman is altijd ergens gepassioneerd over, hij heeft meerdere hobby's tegelijk, hij is in alles geïnteresseerd - van nieuwe gadgets tot modieuze kleding, hij houdt van alles wat helder, luidruchtig en betoverend is, het is praktisch onmogelijk om hem te beledigen of teleurstellen. Het kiezen van een cadeau voor zo'n vertegenwoordiger van de sterkere seks is een waar genoegen!

Een mannelijk kind is in de regel een persoonsvakantie en hij kan een origineel, grappig souvenir krijgen. Als idee kunt u overwegen:

  • kleding, servies of accessoires met coole inscripties en tekeningen,
  • onderscheidingen (orders, medailles), certificaten of dankbaarheid voor gemakkelijk karakter, succes bij dames,
  • ongebruikelijke gadgets voor de keuken en het dagelijks leven - origineel of in de vorm van grappige figuren,
  • bordspellen voor volwassenen, maar ook voor kinderen, bijvoorbeeld "dronken" golf of dammen, hockey, voetbal en anderen, vooral - luidruchtig en gokken,
  • nieuwigheden op het gebied van gadgets of "antiek" - "Tamagotchi", "Tetris".

Het is gemakkelijk om een mannelijk kind te plezieren, en er zijn veel ideeën voor geschenken voor hem, maar het zal niet duur zijn.

15 cadeau-ideeën voor een man zijn slechts een fractie van de echte kansen om hem te plezieren. Je kunt je niet beperken tot één onderwerp, veel geven, de vreugde voor hem en jezelf uitrekken voor de hele dag. Laat hem de hele dag aangename dingen vinden - naast een kopje koffie in de ochtend, tijdens zijn lunchpauze, in het dashboardkastje van zijn auto. Het is belangrijk om te begrijpen dat de sterkere seks niet minder vaak moet glimlachen dan vrouwen.

Aanbevolen: