Hoe Maak Je Een Stormtrooper-kostuum?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Stormtrooper-kostuum?
Hoe Maak Je Een Stormtrooper-kostuum?

Video: Hoe Maak Je Een Stormtrooper-kostuum?

Video: Hoe Maak Je Een Stormtrooper-kostuum?
Video: DIY: Commander Gree’s helmet, from cardboard (Revenge of the Sith) 2024, April
Anonim

Veel ouders van moderne kinderen zijn opgegroeid met het kijken naar de Star Wars-film en zijn fervente fans van zijn helden, waaronder de stormtrooper. Nu kun je het kostuum van dit personage op internet vinden, maar als je geen tijd hebt om op je bestelling te wachten, kun je het kostuum zelf maken.

Hoe maak je een Stormtrooper-kostuum?
Hoe maak je een Stormtrooper-kostuum?

Noodzakelijk

Plastic flessen, acrylverf en vernis, witte veters, perforator, vilt, lijm, schaar

instructies:

Stap 1

Het stormtrooper-pak valt op door het feit dat het bijna helemaal wit is. Zwarte delen zijn zichtbaar tussen de glanzend witte rand en het hoofd van de stormtrooper is bekroond met een helm die in omtrek lijkt op een emmer. Een stormtrooper houdt een laserpistool vast om de belangen van het rijk te verdedigen

Stap 2

Het is dus duidelijk dat het pak uit meerdere lagen bestaat. De onderste laag is zwarte nauwsluitende kleding. Maillots en een coltrui zijn voldoende. Alleen moeten ze dun zijn en niet wollen - anders zal het kind de hele tijd zweten en jeuken.

Stap 3

Witte behuizing kan worden gemaakt van plastic flessen. Snijd de nek en onderkant eraf zodat ze buisjes vormen. Je hebt twee van deze cilinders nodig voor elke arm en been. In totaal zijn er al 8 flessen. Schuur de randen zodat ze je baby geen pijn doen en hem ongemak bezorgen tijdens het lopen. Maak gaten aan de achterkant, binnenkant, bovenkant en onderkant van elke fles. Verbind de flessen met een wit touwtje. Het is aan te raden dit bij een kind te doen om de lengte van de veter nauwkeurig te kunnen meten zodat het kind vrij kan bewegen.

Stap 4

Knip twee delen van de voor- en achterkant uit de flessen. Soldeer ze samen met een kaars of een aansteker. Gebruik ook een perforator en witte veters om ze te verbinden met de rest van de details. Wat je ook zegt, maar je zult het witte kinderslipje over een zwarte panty moeten dragen om het stormtrooper-pak compleet te maken. Het wordt niet aanbevolen om dit deel van plastic te verwijderen - het is onwaarschijnlijk dat de baby in zo'n hard en ongemakkelijk uniform kan zitten en lopen.

Stap 5

Na het bevestigen van alle onderdelen, schilder ze met witte acrylverf en bedek ze na het drogen met een glanzende vernis voor glans. Elk wit schoeisel is voldoende, zoals sportschoenen zonder markeringen of emblemen.

Stap 6

Een stormtrooper-pak is niet compleet zonder helm. Het is natuurlijk niet erg goed om een emmer op het hoofd van een kind te zetten, dus het is beter om het uit dikke stof te knippen. Bijvoorbeeld, vilt is voldoende. Knip een cirkel uit met een straal van ongeveer een kwart van het hoofd van de baby en twee trapezoïden, waarvan de bovenkant de helft van de omtrek van de cirkel is en de onderkant iets groter dan de bovenkant. Naai alle details. Knip de driehoekige ogen en mond uit zwart vilt. Lijm ze op de blanco van de helm en snij er kleine gaatjes in voor de ogen, neus en mond.

Aanbevolen: