Hoe Plezier Te Hebben Met Het Bedrijf

Inhoudsopgave:

Hoe Plezier Te Hebben Met Het Bedrijf
Hoe Plezier Te Hebben Met Het Bedrijf

Video: Hoe Plezier Te Hebben Met Het Bedrijf

Video: Hoe Plezier Te Hebben Met Het Bedrijf
Video: Hoe kan jij je comfortzone uitgaan om je bedrijf te laten groeien? 2024, April
Anonim

Als de werkweek ten einde loopt, wil je goed uitrusten, ontspannen en op krachten komen. Maar dit betekent niet dat je het hele weekend op de bank moet liggen. Je kunt je vermaken in een gezellig bedrijf. En daarvoor hoef je niet naar een uitgaanscentrum of karaokeclub.

Hoe plezier te hebben met het bedrijf
Hoe plezier te hebben met het bedrijf

instructies:

Stap 1

Als er vreemden in het gezelschap zijn, zorg er dan van tevoren voor dat je ze op een originele manier aan elkaar voorstelt. Bij mooi weer hoeft u niet thuis te blijven. Ga naar de natuur, waar je sportwedstrijden kunt organiseren. Neem hiervoor ballen, rackets en andere uitrusting mee. Voor degenen die van passief entertainment houden, kun je ook een verscheidenheid aan bordspellen pakken.

Stap 2

Zoek op internet naar ingewikkelde zinnen of losse woorden waarvan de betekenis door de spelers niet zal worden begrepen. Deel papier en pennen uit aan alle deelnemers en vraag hen om uw woorden op te schrijven. Vraag de spelers gedurende een bepaalde tijd om de betekenis van deze woorden op te schrijven en deze zo overtuigend en geloofwaardig mogelijk te maken. Zet in de algemene lijst een vinkje voor de speler die de andere deelnemers meer geloofden dan anderen. De winnaar is degene op wiens rekening er een voordeel zal zijn in het aantal bedrog. Lees na het lezen van de resultaten de ware betekenis van de woorden.

Stap 3

Ga wandelen met tenten. Om je 's avonds niet te vervelen, neem je je gitaar mee. Natuurlijk moet uw bedrijf iemand hebben die weet hoe het te spelen. Kampeersfeer, liedjes bij het vuur - dit alles zal uw bedrijf nog lang bijblijven.

Stap 4

Organiseer een carnavals- of themafeest. Bel kennissen en vrienden van tevoren en vraag hen zich gepast te kleden. Maak je eigen maskers en koop pruiken.

Stap 5

Organiseer een verkleedparodiewedstrijd onder je vrienden. Bereid alle tools voor die tot je beschikking staan. Schrijf de taken op een vel papier en geef het aan alle deelnemers. Parodieer bijvoorbeeld beroemde acteurs en zangers zodat anderen het kunnen raden. Wie het als eerste lukt, maakt een parodie op de volgende. Verzin ongebruikelijke nominaties voor Mr. Clumsy of Miss Surprise. Bereid kleine aanmoedigingsprijzen voor, je kunt zelfs komische of een soort leuke souvenirs maken. Dit kunnen zakkalenders, pennen, sleutelhangers, badges met grappige inscripties zijn die de gasten aan het feest herinneren.

Aanbevolen: