Hoe Plezier Te Hebben In Moskou

Inhoudsopgave:

Hoe Plezier Te Hebben In Moskou
Hoe Plezier Te Hebben In Moskou

Video: Hoe Plezier Te Hebben In Moskou

Video: Hoe Plezier Te Hebben In Moskou
Video: Путеводитель по Москве на каникулах | Expedia 2024, April
Anonim

Heb je besloten om een pauze te nemen van de werkdagen en de hoofdstad te bezoeken voor een leuke tijd? Ongeacht het seizoen en de weersomstandigheden, vindt u de meest interessante hobby's in Moskou. Neem een leuke campagne mee en beleef het volle plezier.

Hoe plezier te hebben in Moskou
Hoe plezier te hebben in Moskou

instructies:

Stap 1

Natuurlijk is een leuk tijdverdrijf en rust in Moskou geen goedkoop plezier. Maar soms heeft een persoon adrenaline en drive nodig. Een nieuwe ronde van Moskouse mode - extreem entertainment, omdat de vraag ernaar groot is, groeit het aanbod als paddenstoelen bij regenachtig weer.

Stap 2

Een van de meest populaire uitgaansgelegenheden in de hoofdstad is skiën en snowboarden; een groot aantal lokale bewoners en bezoekende toeristen doen aan deze sporten. En het gebrek aan sneeuw is helemaal niet de reden voor de mislukte reis, aangezien het skigebied is uitgerust met een speciaal sneeuwtoevoersysteem. Dergelijke hellingen zijn te vinden in bijna elk deel van Moskou: in het noordwesten en noorden ("Sneeuwbal", "Kurkino" en "Krylatskoye"), richting Dmitrov ("Stepanovo", "Sorochany", "Volen"), zuid (" Kant "," Novo-Peredelkino "," Vorobyovy Gory ").

Stap 3

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van zo'n extreme sport als power bocking, dat gebaseerd is op het rennen op jumpers - mechanische stelten. Jumpers fixeren knieën en voeten stevig, vastgemaakt met riemen. Huur zulke stelten en organiseer wedstrijden met vrienden: hoogspringen, sprints van honderd of vijfhonderd meter, verspringen. Dergelijk entertainment zal ook relevant zijn bij een zakelijk evenement met een matige hoeveelheid alcohol.

Stap 4

Een fascinerend amusement in de hoofdstad in de zomer dat garant staat voor veel positieve emoties en een adrenalinestoot is waterskiën. Als u nog nooit in uw leven op dergelijke ski's heeft gestaan, staat een instructeur voor u klaar, die na de introductie uw veiligheid op het water bewaakt. Als je veel geld en rechten hebt, kun je een boot, wetsuits en waterski's huren. Zo zult u plezier hebben met het luidruchtige gezelschap.

Stap 5

Een interessant, spannend en populair teamspel is paintball. Dit betekent eerlijke concurrentie en teambuilding. Bovendien, als je met vrienden in de natuur aan het relaxen bent en nergens heen wilt, kun je een paintball bellen en bellen naar de rustplaats. Je krijgt speciale outfits, gekleurde ballen, maskers, granaten en wapens aangeboden. De organisatie heeft minimaal twaalf leden nodig.

Stap 6

Ben je een liefhebber van snelheid, dan staat een skelterclub voor je klaar. Gesloten of open tracks van enige complexiteit zijn in bijna elk deel van Moskou te vinden. Karten is voor iedereen beschikbaar, ongeacht geslacht, rijvaardigheid en leeftijd. Dit is een kans om het gevoel van een rijder te ervaren, terwijl je volledig veilig bent.

Stap 7

Nou, 's avonds kun je een wandeling door Moskou maken, de bezienswaardigheden bekijken, een hapje eten in een restaurant of café en dan naar een nachtclub gaan.

Aanbevolen: