Hoe Plezier Te Hebben Begint

Inhoudsopgave:

Hoe Plezier Te Hebben Begint
Hoe Plezier Te Hebben Begint

Video: Hoe Plezier Te Hebben Begint

Video: Hoe Plezier Te Hebben Begint
Video: Hoe het dierenrijk bloedt 2024, Maart
Anonim

Competities van het type fun starts zijn geliefd bij kinderen en volwassenen. Om dit evenement interessant en spannend te maken, moet je je er serieus op voorbereiden. Hoe plezier maken begint?

Hoe plezier te hebben begint
Hoe plezier te hebben begint

instructies:

Stap 1

Ontwikkel een actieplan. Beschrijf daarin in detail niet alleen de etappes, maar ook de openings-, sluitings- en prijsuitreikingen van de winnaars. Overweeg het idee van plezier begint. Zullen ze worden gewijd aan een vakantie, datum of niet? Om een sportevenement onvergetelijk te maken, is het noodzakelijk om de hal of het stadion te versieren met ballonnen, posters of attributen van de viering waarop de vrolijke start is getimed.

Stap 2

Maak een lijst van deelnemers of schat hun waarschijnlijke aantal. Afhankelijk van hoe je de samenstelling van de teams krijgt, pak je de estafettewedstrijden. Er kunnen leuke starts worden gehouden voor kinderen, volwassenen, gemengde teams en familieteams. Als je de laatste twee opties kiest, probeer dan estafetteraces te bedenken die voor alle leeftijdsgroepen interessant zijn. Bedenk hoe de resultaten van de etappes, strafpunten worden berekend.

Stap 3

Koop sportuitrusting die je nodig hebt tijdens estafettewedstrijden - ballen, springtouwen, ballonnen, hoepels, tassen, enz. Zorg ervoor dat u vooraf berekent hoeveel u het nodig heeft. Koop inventaris die gemakkelijk te bederven is, zoals ballonnen, met een marge.

Stap 4

Bepaal welke geschenken en diploma's u de winnaars toekent, of er aanmoedigingsprijzen nodig zijn, of er fanteams worden uitgereikt. Heel vaak hebben deelnemers tijdens leuke starts de mogelijkheid nodig om zichzelf op te frissen - water drinken of iets eten. Hiervoor kun je een speciale tafel organiseren of pakketten met eten en drinken uitdelen aan iedereen.

Stap 5

Kies een muzikale begeleiding voor de vakantie. Herkenbare composities uit tekenfilms en kinderfilms zijn het meest geschikt. Om de vakantie te diversifiëren, nodigt u circusartiesten of dansers uit die de deelnemers enkele nummers laten zien terwijl de jury de resultaten opsomt.

Stap 6

Wijs de rollen toe van de presentator, assistenten, juryleden die verantwoordelijk zijn voor apparatuur, concertprogramma en muzikale begeleiding. Het is beter als iedereen voor één ding verantwoordelijk is, anders is verwarring niet te voorkomen.

Stap 7

Verzamel assistenten en laat het plezier beginnen. Dit is nodig om de tijd te bepalen die het relais nodig heeft. Je zult ook alle fouten kunnen zien die je had kunnen maken bij het plannen, en je rollen duidelijk zien. Een estafetteloop kan bijvoorbeeld te moeilijk of tijdrovend zijn. De run zal ook helpen om te begrijpen of alle benodigde apparatuur is gekocht.

Aanbevolen: