Zo Vier Je Pasen Met Collega's

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Pasen Met Collega's
Zo Vier Je Pasen Met Collega's

Video: Zo Vier Je Pasen Met Collega's

Video: Zo Vier Je Pasen Met Collega's
Video: Kardeşim Benim | Full HD İzle 2024, Mei
Anonim

Je moet je van tevoren voorbereiden op Pasen. Volgens de kerkelijke regels is het vóór zo'n belangrijke feestdag noodzakelijk om zeven weken te vasten. Dit is de tijd voor geestelijke reiniging en bekering. Elke familie heeft zijn eigen tradities van Pasen, maar velen moeten op deze dag werken.

Zo vier je Pasen met collega's
Zo vier je Pasen met collega's

instructies:

Stap 1

Zelfs als je 's ochtends moet opstaan voor je werk, moet je zeker naar de kerk gaan. De paasdienst begint precies om middernacht en duurt tot de ochtend. Het is radicaal anders dan de standaard kerkdiensten, want het is gevuld met licht, vreugde en een feeststemming.

Stap 2

Bereid uw paastraktaties van tevoren op het werk voor. Koop of bak je eigen paastaarten en paastaarten volgens het recept van je oma. Dit is de belangrijkste decoratie van de tafel. Vorm het deeg tot een kruis en versier de hoeden van het gebak ermee. Bestrooi ze ook met zelfgemaakte icing en bestrooi ze royaal met gekleurde kruimels.

Stap 3

Steek rode kaarsen of takjes gewijde wilg in het gebak, zoals in sommige families gebruikelijk is. Leg servetten van gekleurd papier of linnen op de taartschaal. Je kunt ook cottage cheese Pasen maken. Je inspanningen zullen zeker op het werk worden gewaardeerd en zullen enorm dankbaar zijn voor zo'n heerlijke traktatie.

Stap 4

Kleur de eieren: je kunt uienschillen gebruiken in kokend water of met kleurrijke speciale kleurstoffen die je in de winkel kunt kopen. Of schilder ze met een dunne kwast, gouache of aquarel. Een andere eenvoudige en snelle manier is om te plakken met speciale stickers. Lekker, simpel en betaalbaar!

Stap 5

In feite zijn er veel vakantierecepten. Het belangrijkste is om het voedsel te heiligen en dan iedereen vanuit een zuiver hart te behandelen. Doe alle producten in een rieten mand en versier deze met een geborduurde handdoek.

Stap 6

In plaats van de gebruikelijke begroetingen op het werk, spreek je collega's aan met de woorden "Christus is opgestaan!" Als antwoord moeten ze zeggen: "Hij is waarlijk verrezen!" Daarnaast is het gebruikelijk om elkaar drie keer te zoenen.

Stap 7

Bereid kleine paasgeschenken voor medewerkers voor: gekleurde en gewijde eieren, evenals speciaal gebakken kleine cakes (dergelijke miniproducten worden het best bereid in geëmailleerde mokken).

Stap 8

Deze voorjaarsvakantie is moeilijk voor te stellen zonder het geliefde en populaire paasspel. Dit verwijst naar de traditie van het "met elkaar rammelen van eieren". Twee nemen hardgekookte eieren en kletteren met een stomp of scherp uiteinde.

Aanbevolen: