Hoe Organiseer Je Een Stadsdag

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Stadsdag
Hoe Organiseer Je Een Stadsdag

Video: Hoe Organiseer Je Een Stadsdag

Video: Hoe Organiseer Je Een Stadsdag
Video: Hoe organiseer je een event? Gebruik het stappenplan van MBO Amersfoort! 2024, April
Anonim

City Day is misschien wel een van de meest geliefde feestdagen voor de moderne jeugd. Maar voor organisatoren is deze vakantie een van de meest kostbare en lastige, het is belangrijk om voor elk klein ding te zorgen en rekening te houden met een groot aantal nuances. Dus hoe organiseer je de Stadsdag zodat deze herinnerd wordt door bewoners en veel indrukken en positieve emoties teweegbrengt?

Hoe organiseer je een Stadsdag
Hoe organiseer je een Stadsdag

instructies:

Stap 1

Meestal wordt deze heerlijke vakantie gehouden op het belangrijkste en grootste plein van de stad. Op deze locatie zou een concertpodium moeten komen, dat prachtig versierd moet worden met ballonnen, gekleurde linten, led-schermen en strikken. Rekening houdend met het verwachte aantal toeschouwers berekenen geluidstechnici de geluidsdruk en het vermogen van de apparatuur.

Stap 2

Wil je de inwoners van de stad verrassen, organiseer dan een lasershow. Voor het publiek zorgt zo'n betoverend optreden voor een onvergetelijke ervaring. Kies een technisch team dat verantwoordelijk is voor de veiligheid en functionaliteit van alle apparatuur tijdens de vakantie.

Stap 3

Wat is Stadsdag zonder artiesten? Regel dit vooraf, een paar maanden voor de afgesproken datum. Boek een aantal bekende artiesten. Zo voldoet u aan de wensen van alle leeftijdscategorieën van burgers. Jongeren geven de voorkeur aan jonge en populaire sterren, buitenlandse zangers en dj's. Kijkers van middelbare leeftijd houden van artiesten die chansons of liedjes uit de jaren 80-90 uitvoeren. Houd tegelijkertijd rekening met de renners, want het niet naleven van de eisen kan leiden tot verstoring van de vakantie.

Stap 4

Kies de gastheer van deze prachtige vakantie zeer zorgvuldig. Hoe de Stadsdag zal verlopen, hangt grotendeels van hem af. Het is wenselijk dat de presentator een herkenbaar en beroemd persoon is, meestal zijn tv-presentatoren, artiesten, zangers of atleten geschikt voor deze rol. Aangezien de gastheer erg populair is tijdens de vakanties, moet u van tevoren een afspraak met hem maken en alle details bespreken.

Stap 5

Het plan voor de Stadsdag moet veel interessante wedstrijden met prijzen bevatten. Organiseer een carnavalsoptocht, want saai en saai mag deze vakantie niet zijn. Het is aan te raden voor kinderen om een aparte speeltuin te maken waar ze met kleurpotloden op het asfalt kunnen tekenen en spelen. Gewoonlijk worden op zo'n belangrijke datum verschillende titels uitgereikt (bijvoorbeeld "ereburger") en uitgereikt met erecertificaten, diploma's en medailles.

Stap 6

Tja, wat is de Stadsdag zonder feestelijk vuurwerk en vuurwerk? Een mooi en spectaculair vuurwerk is een uitstekende optie om de City Day-vakantie te beëindigen.

Aanbevolen: