Hoe Je Snel En Gemakkelijk Eieren Voor Pasen Kunt Versieren

Inhoudsopgave:

Hoe Je Snel En Gemakkelijk Eieren Voor Pasen Kunt Versieren
Hoe Je Snel En Gemakkelijk Eieren Voor Pasen Kunt Versieren

Video: Hoe Je Snel En Gemakkelijk Eieren Voor Pasen Kunt Versieren

Video: Hoe Je Snel En Gemakkelijk Eieren Voor Pasen Kunt Versieren
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, April
Anonim

Binnenkort komt er een heldere vakantie - Pasen en het is tijd om interessante ideeën voor deze vakantie op te doen. Wat is de meest voorkomende decoratie voor paaseieren? Ze nemen uienschillen, koken het, doen er eieren in en dat is alles - je bent klaar! Ze versieren ook met voedselkleuring, maar in feite is het erg saai en al moe. Er zijn nog veel meer interessante manieren.

Hoe je snel en gemakkelijk eieren voor Pasen kunt versieren
Hoe je snel en gemakkelijk eieren voor Pasen kunt versieren

Methode 1

plakband, lijm, pailletten, marker.

We lijmen het plakband rond het ei, verspreiden het vervolgens met lijm en brengen pailletten aan. Gebruik meer lijm en pailletten om gaten te voorkomen. Zodra alles droog is, verwijder je de tape en breng je het patroon aan met een stift.

Methode 2

kom, nagellak, handschoenen (bij voorkeur).

Het is beter om gerechten te gebruiken waarvan je niet eet (dan moet je ze wassen met aceton). We laten het ei in de oplossing zakken (het is beter om dit met handschoenen te doen, het zal erg moeilijk zijn om je vingers te wassen). Zodra het ei gekleurd is met de oplossing, halen we het eruit. Het blijkt erg interessant!

Methode 3

glanzend acryl en eenvoudig potlood.

Gebruik de gum aan het uiteinde van het potlood, dat we in acryl dopen en "erwten" op het hele oppervlak van het ei aanbrengen. Droog de eerste kant van het ei en bedek ook de tweede kant.

Methode 4

verf (hoe meer kleuren hoe beter), een penseel en een eenvoudig potlood.

We nemen een ei, tekenen er eerst een tekening op met een potlood en schilderen het vervolgens met verf.

Methode 5

Wikkel het ei voorzichtig met een dunne lijn tape in het midden. Daarna smeren we de helft van het ei in met lijm met een potlood, openen dan de zak met glitters en brengen ze met een borstel op het ei aan. Bedek de hele helft van het ei stevig, laat geen gaten achter. Trek vervolgens het eerder gelijmde plakband van het ei af, we krijgen een rechte lijn, waarachter duidelijk sprankeling begint. Het ziet er erg mooi en ongewoon uit!

Methode 6

gewoon een witte permanente marker en een ei (donkerder is beter).

Teken verschillende patronen op het ei. U kunt geometrische patronen, stippen, een bloem, enz. Een compositie van dergelijke versierde eieren ziet er erg interessant uit.

Methode 7

Knip het gewenste patroon uit het servet (u kunt bijvoorbeeld een servet met bloemenborduurwerk nemen). Breng decoupagelijm aan op het ei en plaats de tekening erop. Als u een groot patroon aanbrengt, is het beter om de lijm vanuit het midden aan te brengen en geleidelijk naar de randen te verplaatsen (het patroon wordt netter verdeeld). Het blijkt heel zachtaardig en mooi te zijn.

Aanbevolen: