Hoe Breng Je Pasen Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Pasen Door?
Hoe Breng Je Pasen Door?

Video: Hoe Breng Je Pasen Door?

Video: Hoe Breng Je Pasen Door?
Video: Hoe breng je nepwimpers aan Tutorial door Vivianne 2024, Mei
Anonim

Pasen is een heldere en vrolijke feestdag. Een van de belangrijkste voor de orthodoxe kerk. Met de komst van Pasen komt de echte lente niet alleen op aarde, maar ook in de zielen van mensen. Daarom is het voor velen belangrijk om deze dag onder familieleden door te brengen in een sfeer van ontspanning en liefde.

Hoe breng je Pasen door?
Hoe breng je Pasen door?

Noodzakelijk

  • - gekleurde eieren;
  • - Paastaarten;
  • - hapjes;
  • - de drankjes.

instructies:

Stap 1

Pasen kan worden gevierd volgens orthodoxe tradities: verdedig een plechtige dienst, trakteer uzelf 's ochtends op heerlijke paaskoekjes en -eieren, nodig familie en vrienden uit voor een bezoek.

Stap 2

Bereid zelfgemaakte taarten, geleigerechten, gebraad, traditionele worsten, borsjt voor de paastafel. Besteed aandacht aan de decoratie van de tafel: gebruik tafelkleden, borden, servetten in etnische stijl. Hierdoor kunt u de sfeer van de heilige feestdag nog beter ervaren. Maak op tafel verschillende composities van gekleurde eieren en paaskoekjes.

Stap 3

Versier je huis met bloemen, twijgen en speciaal gekweekte rogge of tarwe in een lage sierpot. Maak draadgele kippen en versier je huis ermee. Hang een krans van kruiden, wilgen, bloemen en linten boven de voordeuren. Dit is een symbool van de wederopstanding van de natuur, de heropleving van het omringende leven.

Stap 4

Natuurliefhebbers kunnen met Pasen picknicken. Zo kun je niet alleen heerlijk eten, maar ook genieten in de frisse lucht. Neem de traditionele kenmerken van de vakantie mee: kleurstoffen, paaskoekjes, gekookt varkensvlees. Of kook een vis- of kalfskebab boven het vuur. Gekleurde eieren kunnen eiersalades vervangen. Bak groenten en fruit boven een vuur. Bereid je van tevoren voor op deze manier van vieren. Vergeet het geïmproviseerde tafelkleed en de servetten niet.

Stap 5

In het Westen wordt Pasen anders gevierd, maar sommige gebruiken kunnen worden overgenomen. Bereid en verstop kleine cadeautjes voor kinderen, zoals eieren, ergens in huis. Ze zullen geïnteresseerd zijn in het zoeken naar zelfs triviale dingen.

Stap 6

Bereid kip, konijn of lam voor op tafel. Bak naast paascakes ook paascakes met fruit en kwark, rieten brood of figuurkoekjes. Versier je huis met de eerste lentebloemen, gekleurde servetten en op Pasen geïnspireerde tafelkleden.

Stap 7

U kunt een buffettafel regelen. In dit geval is het de moeite waard om de vakantie niet alleen met uw gezin door te brengen, maar ook met uw vrienden en collega's. Serveer eiersnacks zoals mini-omeletten of eiersalades, canapés met zelfgemaakte worst en varkensvlees. Als u rekent op een groot aantal gasten, zorg dan voor de afwas. Vergeet drankjes niet.

Aanbevolen: