Zo Vier Je Je 20e Huwelijksverjaardag

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Je 20e Huwelijksverjaardag
Zo Vier Je Je 20e Huwelijksverjaardag

Video: Zo Vier Je Je 20e Huwelijksverjaardag

Video: Zo Vier Je Je 20e Huwelijksverjaardag
Video: WillemDanielle - felicitatie - smaragden huwelijk 2024, Mei
Anonim

Twintig jaar huwelijk zorgt ervoor dat echtgenoten mensen sluiten. Dit is een jubileum dat ons in staat stelt om te praten over begrip, gemeenschappelijke gehelen en ware liefde. Mensen noemen zo'n feest een porseleinen bruiloft.

Zo vier je je 20e huwelijksverjaardag
Zo vier je je 20e huwelijksverjaardag

Tegen die tijd groeien kinderen al op, het leven voor jezelf begint. Deze datum is het waard om levendig gevierd te worden om een voorbeeld te laten zien aan de jongere generatie van hoe relaties op te bouwen. Maar tegelijkertijd is het de moeite waard om het evenement oprecht en warm te maken.

Feest voor twee

Als je rust en privacy wilt, is een leuke optie om op reis te gaan. Je kunt er een paar weken op uit, maar een weekendje op een goede locatie is ook prima. Waarheen, dat bepaalt iedereen voor zichzelf. Iemand zal houden van Europese straten, goede restaurants, sommigen zullen een strandvakantie kiezen en sommigen zullen niet weigeren te gaan skiën.

Samen ontspannen en niet ver van huis. Tegenwoordig kunt u op elk moment een klein landhuis huren met een open haard en gezellige tuinhuisjes of een hotelkamer voor pasgetrouwden. Deze romantische opties zijn perfect om je huwelijksreis op te frissen, zodat je van elkaars aanwezigheid kunt genieten. Maak je verblijf op deze plek compleet met een goed diner, je favoriete wijn en vergeet niet je telefoons uit te zetten.

Vakantie met het gezin

U kunt uw huwelijksverjaardag in besloten kring vieren. Als je wilt dat er alleen familieleden zijn, verzamel ze dan in een restaurant. Het is niet nodig om een aparte ruimte te bestellen, kies een plek waar live muziek is, je kunt dansen en kletsen.

Veel plezier in de natuur. Meerdere mensen op de datsja, op de camping, barbecue en oprechte gesprekken tot de ochtend - ook dit is een goede optie. Onthoud hoe deze 20 jaar zijn verstreken, welke fascinerende momenten je in je leven hebt gehad, vertel je vrienden erover en maak veel foto's als souvenir.

Geweldig feest

Zijn er meer dan 30 gasten, dan is het noodzakelijk om vooraf over de plaats en het programma na te denken. Kies een restaurant dat zowel gezellig als comfortabel is. Denk goed na over de menukaart, weet dat er in de zomer meer frisdrank op tafel mag staan. Voor grote teams is het beter om een presentator uit te nodigen. Hij zal niet alleen het getrouwde stel feliciteren, vele mooie toasten uitbrengen, maar ook verschillende wedstrijden houden, het dansen aanvullen met opruiende momenten.

Maak het bij het maken van een vakantie niet belastend. Vraag niet elke gast om een toost uit te brengen of te veel tijd te besteden aan cadeaus. Het is beter om elke gast bij de ingang van het restaurant het paar persoonlijk te laten feliciteren. Ontmoet mensen in de lobby, accepteer onmiddellijk felicitaties. En een andere geweldige optie zou zijn om een felicitatieboek te maken, waarin iedereen zijn wensen kan schrijven.

Aanbevolen: