Hoe Trouwringen Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Trouwringen Kiezen?
Hoe Trouwringen Kiezen?

Video: Hoe Trouwringen Kiezen?

Video: Hoe Trouwringen Kiezen?
Video: Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12 2024, Mei
Anonim

Vroeger was de procedure voor het kiezen en kopen van trouwringen volgens de traditie de taak van de bruidegom. Tegenwoordig wordt een uitstapje naar een juwelier vaak samen gedaan en wordt de keuze van de ringen gemaakt op basis van de smaakvoorkeuren van niet alleen de bruidegom, maar ook de bruid.

Trouwringen
Trouwringen

In een juwelier kan het voor u moeilijk zijn om te beslissen, omdat er een vrij groot aanbod is en de vitrine trouwringen van verschillende ontwerpen en materialen bevat. Hoe kiest u uit deze variëteit wat het beste bij u past? Om jezelf te beschermen tegen een overhaaste aankoop en een impulsief verlangen om de eerste ring te nemen die je leuk vindt, moet je van tevoren nadenken over de belangrijkste selectiecriteria en je in ieder geval ongeveer voorstellen wat je wilt kopen.

Materiaal: Zilver, Goud of Platina?

Klassieke roodgouden trouwringen zijn de meest goedkope en gebruikelijke optie. Als u in het dagelijks leven liever zilveren sieraden draagt, dan kunnen witgouden ringen, die uiterlijk vergelijkbaar zijn met zilver, een uitstekende optie zijn. Maar je kunt ook trouwringen van zilver kopen - dit is een goedkope en originele optie. De duurste ringen in juwelierszaken zijn meestal platina ringen. Er wordt aangenomen dat dit de keuze is van degenen die geen genoegen nemen met iets anders dan de duurste en meest luxueuze.

Daarnaast heeft de aan- of afwezigheid van edelstenen en halfedelstenen ook invloed op de waarde van een ring. Ringen versierd met stenen zijn het voorrecht van een vrouw, daarom moet de keuze van stenen worden gemaakt op basis van de eigen voorkeuren van de bruid of op basis van de volkstekens die hiermee samenhangen.

Trouwringontwerpen - van eenvoudig tot uniek

Naast eenvoudige klassieke ringen zijn er enorm veel verschillende ringvariaties met een unieke vorm, reliëf en combinatie van edelstenen. Om trouwringen te versieren, zijn de meest gekozen:

• diamanten - een symbool van de onschendbaarheid van huwelijksgeloften, zuiverheid en perfectie

• robijnen - deze steen helpt pasgetrouwden om meningsverschillen te overwinnen, slechte gedachten te verdrijven en disputanten te verzoenen

• smaragden - deze steen wordt beschouwd als een symbool van de lente en het jaarlijkse ontwaken van de natuur, daarom wordt aangenomen dat het echtgenoten helpt om jarenlang frisheid en nieuwheid van gevoelens te behouden

• saffieren - volgens tekenen helpt het om voorspoed en geluk in het huwelijk te behouden en maakt het echtgenoten ook toleranter ten opzichte van elkaar

Met een voldoende groot huwelijksbudget kunt u de productie van ringen bestellen volgens uw eigen schetsen. Een andere, goedkopere optie om uw ringen uniek te maken, is het gebruik van lasergravure.

Hoe u de maat van uw trouwring kiest

Om bij het passen te begrijpen of de ring qua maat past, moet je eerst op de volgende dingen letten: hij mag niet te veel aan de vinger bungelen (slechts een kleine opening is toegestaan) en mag niet te veel drukken. Vergeet tegelijkertijd niet dat de vingers in de kou de neiging hebben om dunner te worden, en na lichamelijke inspanning of in de hitte juist dikker worden.

Welke ringen je ook kiest, het belangrijkste is dat ze bij je passen en je leuk vinden, want ze zullen je elke dag herinneren aan die gelukkige en belangrijke gebeurtenis die je ooit is overkomen - je bruiloft.

Aanbevolen: