Welke Trouwringen Kiezen?

Welke Trouwringen Kiezen?
Welke Trouwringen Kiezen?

Video: Welke Trouwringen Kiezen?

Video: Welke Trouwringen Kiezen?
Video: Trouwersdagen: Juweliers Nachtergaele helpt je om de perfecte trouwringen te kiezen 2024, April
Anonim

Het huwelijk is een van de meest opwindende en plechtige momenten in het leven van een persoon. Ik zou graag willen dat de trouwdag een echte feestdag wordt en lang herinnerd wordt, met alleen aangename emoties. Daarom moet u bij de voorbereiding van dit evenement goed letten op de keuze van outfit en accessoires. Trouwringen zijn altijd beschouwd als een van de onmisbare attributen van een huwelijksfeest.

Welke trouwringen kiezen?
Welke trouwringen kiezen?

Het kiezen van een trouwring is een belangrijke en verantwoordelijke zaak die niet aan anderen kan worden toevertrouwd. Verspil geen tijd aan het zoeken naar dit traditionele symbool van loyaliteit en liefde. Door een trouwring om je vinger te doen, beloof je nooit afstand te doen van je geliefde en je leven met hem te verbinden voor vele jaren. Een elegante en smaakvol geselecteerde ring maakt van uw trouwdag een echt feest.

De traditie van het uitwisselen van ringen op een trouwdag heeft diepe wortels. In veel landen worden trouwringen meestal aan de ringvinger van de linkerhand gedragen, maar in Rusland worden ze traditioneel aan de rechterhand gedragen. Het is interessant dat zelfs de oude Romeinen geloofden dat het door de ringvinger was dat het "pad van liefde" passeert, leidend naar het menselijk hart.

Vroeger was het de gewoonte dat de bruidegom de trouwringen uitkiest. Tegenwoordig gaan toekomstige echtgenoten echter meestal samen naar juweliers. En dit is volkomen gerechtvaardigd, omdat het voor een onervaren persoon vrij moeilijk is om de verscheidenheid aan vormen en modellen van ringen te begrijpen die door juweliers worden aangeboden.

Trouwringen worden tegenwoordig in een zeer breed assortiment gepresenteerd. In de salons vindt u zowel dunne ringen als massieve, versierd met rijke decoratie. Ook het materiaal van de ringen is gevarieerd. Dit zijn verschillende soorten goud, platina, zilver, combinaties van verschillende edelmetalen in combinatie met stenen.

Ga bij het kiezen van een huwelijksattribuut uit van uw financiële mogelijkheden. Prijzen voor trouwringen variëren van een paar duizend roebel tot veel indrukwekkendere bedragen als het gaat om een exclusief sieraad. Het is natuurlijk niet gebruikelijk om te besparen op huwelijksdecoraties, maar het is toch raadzaam om een redelijke benadering te tonen, waarbij u uw capaciteiten correleert met de prijs en kwaliteit van het product dat u leuk vindt.

Het is erg belangrijk dat de maat van de ring niet alleen overeenkomt met de vorm en grootte van de hand, maar ook met het figuur van de toekomstige eigenaar of drager. Een slanke en lange eigenaar van verfijnde vingers is absoluut niet geschikt voor een massief sieraad afgezet met een grote steen. In dit geval is het beter om te kiezen voor een elegante, dunne en platte ring. Maar aan een grote mannenhand zal een trouwring van een aanzienlijke maat er heel goed uitzien.

Let op het metaal waarvan de ring is gemaakt. Klassieke trouwringen zijn gemaakt van goud. Platina is aanzienlijk duurder en niet iedereen kan het betalen. Wie in het dagelijks leven gewend is aan zilveren sieraden, wordt geadviseerd een witgouden ring te kiezen die goed bij zilver past.

De test is ook belangrijk, die het gehalte aan edelmetaal in de legering aangeeft. De hoogste standaard van gouden items wordt aangeduid met "958". Ringen van de 585e test komen veel vaker voor. Ze zijn goedkoper, maar verliezen niet zo snel hun vorm, omdat ze minder snel slijten.

Vergeet niet uw huwelijksdecoratie te ontwerpen. De keuze aan vormen en afwerkingen is hier enorm breed. Sommige mensen geven de voorkeur aan gladde ringen, anderen geven de voorkeur aan golfproducten. Voor sommigen is de aanwezigheid van stenen van belang. Voordat u de definitieve keuze maakt, is het natuurlijk raadzaam om de mening van uw toekomstige levenspartner te weten te komen. Samen trouwringen kiezen kan de eerste stap zijn naar een toekomstig gelukkig leven gebaseerd op wederzijds begrip en harmonie.

Aanbevolen: