Hoe U Geld Kunt Verdienen Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe U Geld Kunt Verdienen Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe U Geld Kunt Verdienen Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe U Geld Kunt Verdienen Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe U Geld Kunt Verdienen Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Hoe Verdien Je €100 Tot €300 Per Dag. MIJN 4 METHODES 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is niet alleen een van de beste feestdagen, maar ook een van de beste verdienperiodes. De mogelijkheid om geld te verdienen voor het nieuwe jaar is voor degenen die weten hoe ze iets met hun eigen handen kunnen doen, zingen en dansen, of op zijn minst autorijden.

Hoe u geld kunt verdienen voor het nieuwe jaar?
Hoe u geld kunt verdienen voor het nieuwe jaar?

instructies:

Stap 1

De belangrijkste manier om geld te verdienen met nieuwjaar is de transformatie in de kerstman of sneeuwmeisje, geliefd bij studenten van theateruniversiteiten. Ded Moroz en Snegurochka worden in bijna alle gezinnen met kinderen uitgenodigd voor het nieuwe jaar, bovendien doen velen het op het laatste moment, wanneer alle bedrijven die betrokken zijn bij het organiseren van vakanties al overladen zijn met bestellingen. Als je op zijn minst een beetje kunt zingen of dansen, met kinderen overweg kunt en een paar sprookjes of kindergedichten kent, dan is deze baan iets voor jou. Het is beter om te beginnen met het zoeken naar bestellingen via vrienden, en als er geen kennissen zijn die de kerstman en Snegurochka nodig hebben, dan kun je adverteren op internet of zelfs gewone advertenties plaatsen op de huizen in je buurt. De gemiddelde kosten van de diensten van Santa Claus of Snow Maiden bedragen 3000 roebel (zelfs duurder op oudejaarsavond). De nadelen van dit werk zijn het onvermogen om het nieuwe jaar met het gezin te vieren en "droge wet".

Stap 2

Degenen die graag iets met hun eigen handen doen, kunnen van december tot het oude nieuwjaar al handgemaakte ansichtkaarten (natuurlijk hun eigen) verkopen. Om dit te doen, heb je alleen materialen en je creativiteit nodig. Ansichtkaarten kunnen onafhankelijk online worden verkocht of via een winkel met originele handgemaakte geschenken (in Moskou bijvoorbeeld het Lost and Found Bureau). Dergelijke winkels accepteren ook andere originele handgemaakte geschenken.

Stap 3

Weinigen van degenen die vertrekken voor de nieuwjaarsvakantie kunnen hun huisdier meenemen - een kat of een hond. Als je van dieren houdt, dan is de optie "oppas voor Tuzik" de juiste keuze voor jou. De taken van zo'n "oppas" zijn onder meer het dier uitlaten, voeren (de eigenaar koopt zelf voedsel), spelletjes. Eén hond kan tot 1000 roebel per dag verdienen. U kunt uw diensten aanbieden op forums van dierenliefhebbers of op sociale netwerken.

Stap 4

Nieuwjaarsvakanties zijn de tijd voor het ontvangen en bezoeken van vrienden en familieleden. We houden ons niet allemaal graag aan de "droge wet" tijdens deze evenementen en niet iedereen gaat naar de metro. Dit betekent dat de vraag naar de diensten van "nuchtere chauffeurs" tijdens de nieuwjaarsvakantie zal groeien. Als je auto rijdt, kun je misschien geld verdienen aan de liefhebbers van de feesten. Diensten van een nuchtere chauffeur kosten 1500-3000 roebel voor vertrek.

Aanbevolen: