Wat Zit Er Verborgen Onder De Zoom Van Een Trouwjurk

Inhoudsopgave:

Wat Zit Er Verborgen Onder De Zoom Van Een Trouwjurk
Wat Zit Er Verborgen Onder De Zoom Van Een Trouwjurk

Video: Wat Zit Er Verborgen Onder De Zoom Van Een Trouwjurk

Video: Wat Zit Er Verborgen Onder De Zoom Van Een Trouwjurk
Video: Welke trouwjurk past bij jouw figuur? 2024, Mei
Anonim

Het kiezen van een trouwjurk is als het kiezen van een watermeloen: je kunt het aanraken, erop kloppen, maar totdat je het aansnijdt, weet je niet wat erin zit. Natuurlijk hoef je je kleding niet uit te pakken, maar je moet, in de letterlijke zin, onder de zoom kijken en de details van dichterbij bekijken. Het is daar dat de geheimen verborgen zijn die de jurk - de belichaming van schoonheid en gratie, en jou - een echte koningin maken.

Wat zit er verborgen onder de zoom van een trouwjurk
Wat zit er verborgen onder de zoom van een trouwjurk

instructies:

Stap 1

Denk aan de binnenkant

De zoom van de jurk. De randen van de rok moeten glad zijn en zorgvuldig afgewerkt, zoals alle naden. Strooigaren en losse draden zijn niet toegestaan.

Stap 2

Natuurlijke voering

Besteed speciale aandacht aan de kwaliteit van de stof die de huid direct zal raken. Natuurlijke stoffen zijn een prioriteit, vooral als het feest gepland is voor het warme seizoen.

Stap 3

Korset botten

In plaats van metalen platen wordt steeds vaker plastic regilin gebruikt: het is comfortabeler, het benadrukt ook de figuur van de bruid en beschermt het korset tegen het verschijnen van vouwen. Zorg ervoor dat u kijkt naar hoe de botten zijn bevestigd en controleer op flexibiliteit.

Stap 4

Bekijk de details van dichterbij

Om de kwaliteit van de stof te controleren - raak de jurk aan, je huid zal onmiskenbaar vertellen hoe dit materiaal bij je past. Het minste ongemak - geef de jurk op.

Stap 5

Kralen en strassteentjes

Deze decoratieve elementen op hoogwaardige trouwjurken zijn zo genaaid dat u de draad niet ziet als u dat wilt. Optie met lijm is uitgesloten.

Stap 6

Veter

Meestal zijn er twee opties voor kanten jurken: van een enkel stuk stof of stukjes kant die op tule zijn genaaid. Beide opties zijn goed, maar als de kosten van het product aanzienlijk zijn, moet het meest delicate materiaal solide zijn.

Stap 7

Zorg ervoor dat u de jurk in uw handen neemt om te begrijpen hoeveel hij weegt: u zult tenslotte de hele dag in deze outfit zijn, en hoe lichter deze is, hoe gemakkelijker u zich erin kunt bewegen.

Aanbevolen: