Hoe Maak Je Een Geweldig Nieuwjaar

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Geweldig Nieuwjaar
Hoe Maak Je Een Geweldig Nieuwjaar

Video: Hoe Maak Je Een Geweldig Nieuwjaar

Video: Hoe Maak Je Een Geweldig Nieuwjaar
Video: DIY Kamer Decoratie! 10 DIY Kamer Decoratie Ideëen for Tieners! (DIY Muur Decoratie, Kussens, etc.) 2024, Mei
Anonim

Nieuwjaar is een favoriete vakantie voor kinderen en volwassenen. Geschenken, een kerstboom die elegant fonkelt met guirlandes en feestelijk plezier - dit alles is al sinds hun kindertijd bekend en geliefd bij velen.

Hoe maak je een geweldig nieuwjaar
Hoe maak je een geweldig nieuwjaar

instructies:

Stap 1

Maak in de zomer een slee klaar: bedenk vooraf hoe, met wie en waar je het nieuwe jaar wilt vieren. Als je van plan bent een huisfeest te organiseren, maak dan een lijst met gasten en een lijst met het voedsel dat je wilt koken en de items die je daarvoor nodig hebt. Deze checklist helpt je bij het shoppen voor de feestdagen. Vergeet niet om uitnodigingen te kopen en, nadat u ze in mooie enveloppen hebt verzegeld, ze van tevoren naar uw vrienden stuurt.

Stap 2

In veel steden worden op oudejaarsavond feestelijke concerten gehouden op het centrale plein van de stad. Waarom niet opgaan in de menigte op een vakantie als deze? Kondig een bijeenkomst voor familie en vrienden aan niet ver van de plaats van feestelijke festiviteiten om een uur of tien of elf 's avonds. Je hebt dus tijd om het feestelijke vuurwerk te bekijken en om voor middernacht handiger plaats te nemen. Vergeet niet om je warm aan te kleden (met oudejaarsvorst kun je niet de hele nacht pronken in je favoriete minirok), neem snoep en een thermoskan met hete thee. Je kunt cognac of wodka met frambozen toevoegen aan je thee, of nog beter wat tijd besteden aan het bereiden van echte glühwein om het nieuwe jaar te vieren, zo niet met een gerinkel van glazen, maar met een kopje van deze bedwelmende drank.

Stap 3

Als je begint te dromen van de zomer met het begin van het eerste koude weer, vier dan het nieuwe jaar met een reis naar een badplaats. Kies een land en touroperator die niet alleen passen bij uw voorkeuren, maar ook bij de mogelijkheden van uw portemonnee.

Stap 4

Heb een romantisch diner voor je wederhelft. Wie zei dat een vakantie luidruchtig en druk moet zijn? Het kan in een meer intieme en ontspannen omgeving worden gehouden. Bereid een licht diner voor, hak fruit in stukjes en koel de champagne. Gewoon geen tv - het kijken naar een feestelijk concert zal geen sfeer van comfort, gezelligheid en intimiteit creëren.

Aanbevolen: