Wat Te Geven Aan Iemand Die Alles Heeft?

Wat Te Geven Aan Iemand Die Alles Heeft?
Wat Te Geven Aan Iemand Die Alles Heeft?

Video: Wat Te Geven Aan Iemand Die Alles Heeft?

Video: Wat Te Geven Aan Iemand Die Alles Heeft?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

Het is erg moeilijk om een cadeau te kiezen voor iemand die alles al heeft. In dergelijke gevallen kun je niet van de materiële component af, maar moet je met iets origineels komen. Het belangrijkste is dat het geschenk positieve emoties moet oproepen en herinnerd moet worden door de jarige.

Wat te geven aan iemand die alles heeft?
Wat te geven aan iemand die alles heeft?

Met je eigen handen

Hade-made wint aan populariteit, omdat de exclusiviteit van een geschenk het meest wordt gewaardeerd. Een cadeau dat met je eigen handen is gemaakt, is altijd prettiger om te ontvangen, omdat je weet dat je ziel erin is geïnvesteerd, er tijd is besteed en er aandacht aan is besteed.

Koop ingrediënten in gespecialiseerde winkels en maak handgemaakte zeep, een originele kaars of een echt snoepboeket. Pak het cadeau mooi in en plak er een ansichtkaart op met felicitaties (maar niet volgens een sjabloon geschreven, maar oprechte woorden).

Emoties

In onze wereld "leven steeds meer mensen aan het werk", waardoor er niet veel tijd meer is voor rust. Een geweldig cadeau kan een "cadeaubon om emoties te ontvangen" zijn. Idealiter bevat het verschillende opties voor vrijetijdsactiviteiten, waaruit de jarige iets naar zijn smaak zal kiezen. Meestal bieden dergelijke certificaten paardrijden, parachutespringen, theeceremonies, bowlen, biljart, golf.

Als het in jouw stad niet mogelijk is om zo'n certificaat aan te schaffen, kun je bioscoopkaartjes kopen, een abonnement op de fitnessruimte of bijvoorbeeld 30 minuten zwemmen met dolfijnen. Ontdek welke uitgaansgelegenheden in jouw stad de mogelijkheid bieden om cadeaubonnen of abonnementen te kopen.

Verrassing

Versier de hele kamer met ballonnen of bloemen. Schrijf kleine felicitaties en hang door de kamer, bak een cake. Doe wat de persoon verbaast. Iedereen houdt immers van verrassingen, ongeacht leeftijd en geslacht.

Videoclip

Vraag alle familieleden en vrienden van de jarige om een paar prettige woorden en felicitaties op te nemen met de video. Combineer met behulp van computerprogramma's alle felicitaties in een video, schrijf het op een flashstation en geef het cadeau. Iedereen is blij met vriendelijke woorden die tot hem zijn gericht.

Fotoboek

Kies een dozijn of twee van de meest interessante foto's van de jarige en maak er een fotoboek van. Vrijwel elke fotostudio helpt u bij het ontwerpen en afdrukken. Houd de omslag van het boek stevig en stevig. Zo'n geschenk zal lang worden herinnerd en zal de jarige nog lang in verrukking brengen.

Aanbevolen: