Hoe Het Nieuwe Jaar Goedkoper Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Goedkoper Te Vieren
Hoe Het Nieuwe Jaar Goedkoper Te Vieren

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Goedkoper Te Vieren

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Goedkoper Te Vieren
Video: TWEEDEHANDS AUTO KOPEN? - DIT MOET JE WETEN! 2024, April
Anonim

Vaak blijft er na een grootschalig feest georganiseerd om het nieuwe jaar te vieren, spijt over het geld dat eraan is besteed. Als u vooraf goed nadenkt over de organisatie van de vakantie, kunt u de kosten aanzienlijk verlagen en een onaangename "nasmaak" voorkomen. Het bespaarde geld kan het beste worden gebruikt om goede cadeaus voor familieleden te kopen.

Hoe het nieuwe jaar goedkoper te vieren
Hoe het nieuwe jaar goedkoper te vieren

Het is nodig

  • - zelfgemaakt kerstboomspeelgoed;
  • - vooraf gekochte cadeaus;
  • - producten;
  • - gerechten;
  • - LED-slingers.

instructies:

Stap 1

Verstuur sommige wenskaarten elektronisch. De kennissen, familieleden en vrienden met wie u op internet communiceert, hoeven geen dure ansichtkaarten te sturen. Zo help je zelfs mee het bos te redden door minder papier te gebruiken!

Stap 2

Als je al een kunstboom hebt, koop dan geen echte boom. Naast het besparen van geld, vereenvoudigt u uw schoonmaakklus enorm.

Stap 3

Koop geen extra kerstboomversieringen, maar maak ze zelf. De fel glanzende bruine papieren strikken van andere feestdagen kun je eenvoudig strikken. Verzamel de knoppen, stoom ze en beschilder ze met goud- of zilververf. Knip opengewerkte sneeuwvlokken uit folie.

Stap 4

LED-slingers verbruiken 80-90% minder energie. Denk daarom bij het kopen van verlichting aan dit feit.

Stap 5

Het is beter om cadeaus van tevoren te kopen, lang voor het nieuwe jaar. Dit bespaart u te veel betaald voor de vakantie en "willekeurige" dingen die voortkomen uit een gebrek aan tijd om na te denken. Maak een lijst met de namen van uw dierbaren, vrienden en kennissen aan wie u cadeaus gaat kopen. Schrijf naast elke naam twee of drie dingen die de persoon interesseren.

Stap 6

Cadeauzakjes kunnen in bulk worden gekocht, wat aanzienlijk goedkoper is dan deze artikelen één voor één te kopen.

Stap 7

Bereken wat je goedkoper krijgt, wegwerpservies kopen of echte borden wassen. In plaats van wasmiddel kunt u mosterd gebruiken die is verdund met warm water.

Stap 8

Denk vooraf na over het feestmenu, de lijst en het aantal producten. Ingeblikt voedsel, plantaardige olie kan lang voor oudejaarsavond in kleine groothandels worden gekocht. Zuiver meer water met een filter en koel het af; het is veel goedkoper dan de flesversie.

Aanbevolen: