Hoe Maak Je Een Piratenkostuum Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Piratenkostuum Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Maak Je Een Piratenkostuum Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Maak Je Een Piratenkostuum Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Maak Je Een Piratenkostuum Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: TOP 10 SMOESJES OM NIET NAAR SCHOOL TE HOEVEN!!! KOETLIFE VLOG 2024, April
Anonim

Met de nieuwjaarsvakantie nadert, worden ouders geconfronteerd met de vraag wat voor soort kostuum ze voor het kind moeten voorbereiden voor tal van matinees. Ik wil dat het kostuum origineel is en tegelijkertijd niet te ingewikkeld om uit te voeren. Het piratenkostuum is een van de gemakkelijkst te maken. Bovendien is het piratenthema in zwang dankzij de Pirates of the Caribbean-film. Laten we de outfit van de onvergetelijke Jack Sparrow als model nemen.

Naai een kostuum als een populaire filmheld
Naai een kostuum als een populaire filmheld

Het is nodig

  • Witte zijden blouse voor dames met een omgeslagen kraag.
  • Donkere broek.
  • Donkere eenzijdige stof.
  • Een stuk rode stof.
  • Leren laarzen, maar liefst halfhoge.
  • Een flap van imitatieleer in de kleur van de laarzen, 100 x 100 cm.
  • Gouden vlecht 2 - 3 cm breed.
  • Stuk speelgoed mes en pistool.

instructies:

Stap 1

Een gewoon wit herenoverhemd zal niet werken als een wit piratenoverhemd. We hebben chique nodig. Daarom moet het shirt met pofmouwen zijn en bij voorkeur gemaakt van zijden stof. Ook als het kunstzijde is. Zoek dus een zijden damesblouse met lange, pofmouwen. Naai de knopen op de manchetten zodat de manchetten goed om de polsen van de baby passen. Dit voorkomt dat de mouwen gaan hangen. Integendeel, ze zullen rustig liggen. Natuurlijk zal een blouse, zelfs die van een vrouw, te wijd zijn voor een kind. U verbergt de overtollige breedte onder een lang vest en trekt eraan met een sjerp.

Stap 2

Maar elke broek is geschikt, zolang de kleur maar donker is. Strijk je broek zodat er geen pijlen op staan. Piraten mogen geen pijlen op hun broek hebben gestreken.

Stap 3

Je zult een lang vest moeten naaien. Je hebt een donkere, eenzijdige stof nodig, dat wil zeggen een stof die er aan de verkeerde kant en de voorkant hetzelfde uitziet. Knip drie rechthoeken uit om een vest te naaien. De lengte van de grootste rechthoek die de rug wordt, moet gelijk zijn aan de afstand van de schouder tot halverwege de dij. De breedte van deze rechthoek is de helft van de omtrek van de heupen van het kind plus 5 cm Knip nog twee rechthoeken uit. Dit worden planken. Hun lengte is gelijk aan de lengte van de grote rechthoek en hun breedte is de helft van de breedte plus 10-15 cm Naai de schoudernaden van de randen naar het midden. Naai de planken in dit geval niet tot het einde, laat 10-15 cm van de bovenkant vrij. Dit worden de revers. Gooi een halfafgewerkt vest over je kind, maak de zijnaden vast met de oksels zodat het handig is om je armen te bewegen. Naai vanaf deze plek naar beneden. De zijnaden aan de onderkant hoeven niet tot het einde te worden genaaid. Zijdelingse sneden zijn toegestaan op het vest. Naai alle delen, behalve de binnenste, met gouden tape.

Stap 4

Voor een sjerp heb je een rode stof nodig van ongeveer twee meter lang en 30-40 cm breed. Je hoeft het niet eens te verwerken, maar wikkel het gewoon mooi om de taille. Het belangrijkste is dat het materiaal waaruit u een vleugel snijdt, niet vrij stroomt. Knip een bandana uit dezelfde stof. Dit wordt een vierkante flap van 50x50 cm.

Stap 5

Het moeilijkste zijn de echte piratenlaarzen. Trek de laarzen aan die je voor het pak hebt gekozen. Meet vanaf de bovenkant van de laarzen tot aan de knie. Knip twee trapeziums uit kunstleer. De hoogte van elke trapezium is gelijk aan de gemeten afstand vermenigvuldigd met twee plus 5-10 cm De korte zijde moet gelijk zijn aan de kuitomtrek plus 2 cm per naad en de lange zijde 5 cm meer. Dit worden de bovenkanten van de laarzen. Naai elk trapezium aan niet-parallelle zijden. Naai de lange zijde met gouden vlecht of gekrulde snit, bijvoorbeeld tanden. Schuif de manchetten over de broek, goede kant naar binnen. Het bredere gat moet aan de bovenkant zitten. Trek vervolgens je laarzen aan zodat de onderkant in de bootleg zit. Stop de broek in de bootleg. Vouw de laarzen met de goede kant naar buiten en bedek de plaats waar de manchetten en de laars elkaar raken. De naad van de manchetten moet aan de binnenkant van het been zitten. Om ervoor te zorgen dat uw baby tijdens de vakantie actief kan bewegen zonder bang te hoeven zijn zijn laarsjes te verliezen, maakt u de manchetten vast met een paar steken.

Stap 6

Nou, het blijft om een paar kleine details toe te passen. Doe een bandana om, steek een mes en pistolen in je riem. Voor de volledigheid kun je de baard en antennes uitbeelden met speciale make-upverven. Voor je staat bijna een echte Captain Jack Sparrow.

Aanbevolen: