Wat Zijn Beroepsvakanties?

Inhoudsopgave:

Wat Zijn Beroepsvakanties?
Wat Zijn Beroepsvakanties?

Video: Wat Zijn Beroepsvakanties?

Video: Wat Zijn Beroepsvakanties?
Video: WAAR WAS HET KOOR OP VAKANTIE? - Kinderen voor Kinderen op weg naar de Grote Show 2 2024, April
Anonim

Beroepsvakanties zijn onderverdeeld in staten en worden geaccepteerd in één land, departementaal, alleen gevierd door vertegenwoordigers van werknemers van een specifieke industrie, internationaal en wereldwijd, evenals officieel en onofficieel. Maar welke van hen worden geaccepteerd voor viering in Rusland?

Wat zijn beroepsvakanties?
Wat zijn beroepsvakanties?

instructies:

Stap 1

In januari kunt u familieleden, vrienden en familieleden feliciteren met de dag van de reservearbeiders (11e), de dag van het Russische openbaar ministerie (12e), de dag van de Russische pers (13e), de verjaardag van de pijpleidingstroepen (14e), de dag van Genietroepen (21 januari), Dag van de Zeevaarders van de Marine (25e van de eerste maand van het jaar) en Internationale Dag van Douanebeambten op 26 januari.

Stap 2

Al in februari zijn er iets meer van dergelijke datums - Internationale Dag van de Barman of St. Amanda Dag (6e), Dag van de Russische Wetenschap (8e), Internationale Dag van de Tandarts (9 februari), Dag van de Diplomatieke Arbeider (10e), Dag van de Russische Aeroflot, die werd gevierd op de tweede zondag van februari, Verkeerspolitiedag (18e), Internationale Dag van de Moedertaal of Internationale Dag van de Moedertaal, gevierd in verschillende landen op 21 februari, Dag van de Verdediger van het Vaderland (23).

Stap 3

Feestdagen in maart - Internationale dag van kindertelevisie- en radio-uitzendingen (eerste zondag van de maand), Wereldschrijversdag (3e dag), Werelddag van dj's (9 maart), Dag van landmeetkundige en cartografische arbeiders (tweede zondag van de maand), Dag van de Archiefwerkers (10 maart).

Stap 4

In april kunt u feliciteren met de Dag van de Geoloog (de eerste zondag van de maand), de Dag van de onderzoeksinstanties (6 april), de Dag van de medewerkers van de militaire commissariaten (8e), de Kosmonautendag (gevierd op 12 april), de Dag van de Luchtverdedigingstroepen of de Luchtverdedigingsdag (de tweede zondag van de maand).

Stap 5

Beroepsvakanties in mei - Grinderdag (5 mei), Radiodag (7 mei), Zwarte Zeevlootdag (13 mei), Internationale Museumdag (18 mei) en Baltische Vlootdag (18 mei).

Stap 6

Feestdagen in juni en juli - Dag van de ecoloog (5 juni), Dag van de Medisch Werker (derde zondag van dezelfde maand), Wereldvisdag (27 juni), Dag van de Verkeerspolitie en Verkeerspolitie van het IMF RF (3 juli), Vissersdag (tweede zondag van dezelfde maanden).

Stap 7

In augustus, de Dag van de Verzamelaar (1e dag), Dag van de Spoorwegwachter (de eerste zondag van augustus), Dag van de Bouwer (al de tweede zondag), Dag van de Archeoloog (15 augustus), Dag van de Russische Film (27e dag) en Dag van de Mijnwerker (gevierd op de laatste zondag van augustus).

Stap 8

Maand september: Kennisdag (1 september), Financiersdag (8e), Testersdag (9 september) en Tankmandag, die wordt gevierd op de tweede zondag van september.

Stap 9

In oktober en november kunt u feliciteren met de dag van de grondtroepen van de Russische Federatie (1 oktober), de dag van de ruimtetroepen van de Russische Federatie (de 4e dag van dezelfde maand), de dag van reclamearbeiders (23 oktober), de Dag van de Militaire Inlichtingenofficier (5 november), de Dag van de Politie (10 nummers), Sociologen Dag (14 november) en Wereld Televisie Dag (21e nummer).

Stap 10

December: Dag van de Advocaat (3e dag), Dag van de Strategische Rakettroepen (17 december), Realtor's Day (gevierd op de derde zaterdag van december), Power Engineer's Day (22e dag) en Dag van de Russische Redders (27 december).

Aanbevolen: