Hoe Het Bedrijf Te Entertainen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Bedrijf Te Entertainen?
Hoe Het Bedrijf Te Entertainen?

Video: Hoe Het Bedrijf Te Entertainen?

Video: Hoe Het Bedrijf Te Entertainen?
Video: Wat is infotainment? 2024, April
Anonim

Als gasten zich bij u thuis verzamelen, moet u ze ergens mee verrassen. En hier zijn lekker eten en een verscheidenheid aan drankjes niet genoeg. Om het feest leuk te maken, moet het gezelschap vermaakt worden. Games zullen u helpen een goede tijd te hebben. Het zijn er nogal wat. Het is echter noodzakelijk om geschikt entertainment te kiezen voor verschillende gasten.

Hoe het bedrijf te entertainen?
Hoe het bedrijf te entertainen?

instructies:

Stap 1

Als er familieleden op bezoek komen, wiens leeftijd varieert van jong tot oud, zal het bingospel - een soort gewone lotto - iedereen perfect verenigen. Neem kaarten en vaatjes van een eenvoudige lotto. Begin dan met spelen. Vergeet niet om je prijzen van tevoren aan te kondigen. Het kunnen snoepjes, drankjes, bioscoopkaartjes, notitieboekjes zijn.

In de eerste ronde van bingo wint de gast die de snelst gesloten eerste rij getallen op de kaart heeft. De winnaar van de tweede ronde is degene die twee rijen gesloten heeft. In de derde is de leider degene die alle nummers op de kaart heeft gesloten.

De gastheer moet tussen de tours door originele cocktails serveren. Je kunt ze ook "Bingo" of "Bird of Happiness" noemen. En verzekeren dat ze geluk brengen. Dit alles zal helpen om de familiereceptie te versieren, de sfeer warm te maken.

Stap 2

Voor een jeugdbedrijf is het spelen van forfaits een goed amusement. Iedereen kent haar. Je moet van elke gast een klein item verzamelen. Stop dan al deze dingen in iemands hoed. Daarna moet je een vrijwilliger kiezen die met zijn rug naar de hoed zal staan.

Op dit moment moet de presentator dit of dat object uit de hoed halen en vragen: "Wat moet de eigenaar van deze fantasie doen?" Degene die zich afwendde bedenkt een grappige opdracht, bijvoorbeeld om onder de tafel te kruipen en te kraaien. Of op tafel dansen, zingen, een van de gasten kussen… Opdrachten worden uitgedeeld tot de hoed leeg is. Dan begint iedereen het leuk te vinden om de taken uit te voeren en te zien hoe ze worden gedaan.

Stap 3

Als je thuis een vrijgezellenfeest hebt, moet het entertainment intiemer zijn. Je kunt bijvoorbeeld het spel "Ik heb nog nooit …" spelen. De presentator zegt deze zin en de vriendinnen gaan om de beurt door. Bijvoorbeeld: "Ik heb nog nooit alcohol gedronken", "Ik heb mijn man nooit bedrogen", enz. Er kan ook een andere zin worden gekozen - "Once I …" En de aanwezigen moeten raden of de volgende gast de waarheid spreekt.

Aanbevolen: