Een Grap Uithalen Met Een Vriend?

Inhoudsopgave:

Een Grap Uithalen Met Een Vriend?
Een Grap Uithalen Met Een Vriend?

Video: Een Grap Uithalen Met Een Vriend?

Video: Een Grap Uithalen Met Een Vriend?
Video: GRAPJE UITHALEN BIJ EEN VRIEND !😂 2024, April
Anonim

Er zijn talloze manieren om een grap uit te halen met een vriend. We zullen ons beperken tot slechts enkele ervan.

Lachen is nuttig, ook om jezelf
Lachen is nuttig, ook om jezelf

instructies:

Stap 1

Tekenen met een mannequin. U kunt uw kamergenoot of bezoekende vriend in de maling nemen. Voor zijn ogen zit je op de vensterbank. Op het moment dat het "slachtoffer" van de grap wordt afgeleid, verstop je je snel of ren je de kamer uit. En je assistent op straat legt een vogelverschrikker in kleren onder het raam, net als die van jou (je kunt je kleren volproppen met papier) en zet multiplex onder de vogelverschrikker dezelfde kleur als de grond met een geverfde plas bloed. Dan slaat de assistente in paniek, zeggen ze, je crashte en roept naar het "slachtoffer" om uit te kijken en naar beneden te gaan om je te helpen, als dat nog mogelijk is. Wanneer het "slachtoffer" de kamer verlaat, klim je terug naar de vensterbank, terwijl je assistent de knuffel verwijdert. Je vriend gaat naar buiten, hij krijgt te horen dat het lichaam is verwijderd. Terugkerend, ziet het "slachtoffer" je op zijn plaats, alsof er niets is gebeurd. Van deze extreme grap is het effect gewoon "killer".

Stap 2

Teken in de metro. Een jonge man komt het station binnen. De trein begint te rijden. Na een tijdje komt de man naar de belknop van de chauffeur, doet alsof hij erop drukt en roept in de microfoon: "Coca-Cola en cheeseburger in die en die auto." Het wagennummer wordt meestal naast de knop geschreven. Bij het volgende station komt een man binnen met een "bestelling", overhandigt het, haalt het geld en vertrekt. Na een hapje te hebben gegeten, "drukt" de "joker" nogmaals op de belknop van de chauffeur en zegt: "Tot de finale, alstublieft, en zonder te stoppen." De reactie van de passagiers laat niet lang op zich wachten.

Stap 3

Nuchterheidstest. In een bedrijf in een drukke straat maken twee ruzies over wie van hen nuchter is. Een van hen is het "slachtoffer", de tweede is de uitvoerder van de rally. De artiest begint een argument: "Wie even slikt, is nuchter!" Vervolgens komt de poging van het "slachtoffer" van de rally om een stuk te maken. Na de uitvoering krijgt het object van de trekking te horen dat hij volledig dronken is. De verbaasde uitroepen van de persoon die het argument verloor, worden onderdrukt door een eenvoudige zin: "Een nuchter persoon zal dit niet doen op zo'n drukke plaats."

Stap 4

En nog een banale schoolgrap - terwijl de leraar niet in de klas is, wrijf je het schoolbord in met zeep. Het zal onmogelijk zijn om erop te schrijven.

Aanbevolen: