Zo Vier Je Een Verjaardag In Het Zwembad

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Een Verjaardag In Het Zwembad
Zo Vier Je Een Verjaardag In Het Zwembad

Video: Zo Vier Je Een Verjaardag In Het Zwembad

Video: Zo Vier Je Een Verjaardag In Het Zwembad
Video: ZWEM-DiSCO KiNDERFEESTJE VAN LUAN ViEREN 🥳💦 ( 9 jaar) | Bellinga Vlog #2235 2024, April
Anonim

Verjaardag is een feestdag die je onvergetelijk wilt maken. Maar na verloop van tijd zijn er praktisch geen originele ideeën meer over. Als je je verjaardag nog niet aan het zwembad hebt gevierd, is het het proberen waard.

Verjaardag in het zwembad
Verjaardag in het zwembad

Voorbereiden op een verjaardagsfeestje in het zwembad

Als je wilt dat de volgende verjaardag van je kind hem voor altijd zal vullen, probeer dan iets origineels te bedenken. Een verjaardagsfeestje in het zwembad zou een goede optie zijn.

Van ouders wordt veel organisatorische vaardigheden gevraagd. Alleen zijn er, in tegenstelling tot het waterpark, geen glijbanen en attracties in het zwembad. Maar aan de andere kant is het beter om vooraf noedels, ballen en andere zwemspullen te halen. Je moet ook interessante wedstrijden voorbereiden met betrekking tot deze items. Hoe meer mensen naar het zwembad komen, hoe leuker het verjaardagsfeestje wordt. Het blijkt dat je een echte familievakantie kunt hebben in het zwembad.

Natuurlijk moet je wat geld uitgeven aan een dagkaart voor de hele groep en prijzen voor deelname aan wedstrijden. Ze voeden zich niet altijd even goed in het zwembad, dus het is ook beter om vooraf even na te denken over het vakantiemenu. Broodjes en juice packs zijn geweldige opties. Welnu, als u wilt, moet u een zwembad met sauna zoeken, zodat de kinderen zich kunnen opwarmen. Dit geldt vooral bij koud weer.

Verjaardagswedstrijden in het zwembad

Zorg ervoor dat je interessante wedstrijden bedenkt, zodat de kinderen zich niet vervelen in het zwembad. Hier zijn enkele goede voorbeelden van wedstrijden voor een dergelijk evenement:

-competitie bestaat uit het feit dat de handdoek geweekt moet worden en langs de ketting van de ene deelnemer naar de andere moet worden doorgegeven. Tegelijkertijd moet iedereen het water goed overleven in een speciale emmer. Dus het team dat de emmer sneller vult, is de winnaar.

-Je kunt echte races en gevechten regelen met handdoeken op een opblaasbaar vlot. Deze wedstrijd zal je zeker opvrolijken.

-originele lepelcompetitie is dat je snel de lepels moet verzamelen die naar de bodem van het zwembad zijn gegooid. Maar houd er rekening mee dat kinderen moeten duiken. Het is dus beter om van tevoren te beslissen met de diepte waarop de lepels worden gegooid. Het mag niet te groot zijn, zodat het voor de kinderen niet moeilijk is om te zwemmen.

- Een andere interessante versie van de competitie is het springen van de zijkant naar de ring of in het zwembad via de bar. Het is waar dat sommigen zo'n wedstrijd als traumatisch beschouwen. U hoeft alleen enkele veiligheidsmaatregelen te nemen voordat u het doet. Allereerst moet je ervoor zorgen dat alle deelnemers goed zwemmen. En ten tweede moet u controleren of de zijkanten van het zwembad niet te glad zijn voor kinderen.

Aanbevolen: