Zo Vier Je Een Verjaardag Op Het Werk

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Een Verjaardag Op Het Werk
Zo Vier Je Een Verjaardag Op Het Werk

Video: Zo Vier Je Een Verjaardag Op Het Werk

Video: Zo Vier Je Een Verjaardag Op Het Werk
Video: TOP 10 SMOESJES OM NIET NAAR SCHOOL TE HOEVEN!!! KOETLIFE VLOG 2024, Mei
Anonim

Verjaardag is een feestdag die altijd wordt verwacht. Het is heel prettig om in de schijnwerpers te staan, felicitaties en cadeaus te ontvangen. Verjaardagen vieren we niet alleen thuis met ons gezin, maar ook op het werk met collega's. In elke organisatie ontwikkelen bedrijven hun eigen tradities van het vieren van verjaardagen. Ergens is het gebruikelijk om deze gebeurtenissen plechtig en groots te vieren. Sommigen organiseren een theekransje als het team klein is.

Zo vier je een verjaardag op het werk
Zo vier je een verjaardag op het werk

instructies:

Stap 1

Waarschuw uw collega's aan de vooravond van uw verjaardag. Misschien wordt het een herinneringsmail. Geef in de uitnodiging de tijd en het formaat van het aanstaande feest aan. Ook je collega's moeten zich voorbereiden op de vakantie.

Stap 2

Denk er bij het plannen van je verjaardagsfeestje aan dat de lunch goed is voor thee. Een feestmaal met champagne, wijn en andere dranken is ideaal aan het einde van de werkdag, en nog beter aan het einde van de week - op vrijdag.

Stap 3

Ben je een excellente culinaire specialist, dan wil je je collega's vast en zeker heel smakelijk voorschotelen. Je culinaire vaardigheden zullen op het werk worden gewaardeerd. In een ontspannen sfeer is er gelegenheid om recepten uit te wisselen.

Stap 4

Houd bij het samenstellen van uw snackmenu rekening met de smaak en voorkeuren van uw medewerkers. Zorg ervoor dat u naast alcoholische dranken een verscheidenheid aan drankjes toevoegt: sap, mineraalwater, thee, koffie.

Stap 5

Broodjes maken. Voor hen is een brood of witbrood geschikt. De vulling voor sandwiches kan compleet anders zijn, afhankelijk van je verbeelding. Roer voor de visvulling een pot vis uit blik in olie met uien, augurken en een gekookt ei. Breng op smaak met mayonaise. Voor de paddenstoelenvulling - meng gehakte gebakken champignons en uien met geraspte kaas en olijven. Snijd de olijven voor in ringen.

Stap 6

Koop tartlets voor salades. Dit zijn speciale manden gemaakt van deeg, die erg handig zijn om met je handen te nemen. Vul ze met allerlei soorten salades.

Stap 7

Een aperitief op spiesjes ziet er erg stijlvol uit. Je kunt eten in willekeurige volgorde aan spiesjes rijgen. Bijvoorbeeld een blokje ham, olijven zonder pit, rode paprika, harde kaas.

Stap 8

Het is moeilijk om je je kersttafel voor te stellen zonder een taart. Het zal een waardige decoratie zijn voor uw feest.

Stap 9

Uitgenodigde medewerkers mogen dergelijke evenementen niet negeren. Je moet je collega zeker feliciteren. Vergeet een cadeau voor de held van de gelegenheid niet. De jarige zal blij zijn met zo'n teken van aandacht. Meestal wordt in teams samen een cadeau bereid. Presenteer persoonlijke cadeaus apart.

Stap 10

Uw felicitaties mogen geen onbegrijpelijke grappen, dubbelzinnigheden en hints bevatten. Ga aan tafel in gesprek met je buren. Drink met mate alcohol en onthoud dat dit uw werkteam is en geen goede vrienden.

Stap 11

Aan het einde van het feest bedank je de jarige en help je hem de borden en het bestek van tafel te halen. Ruim jezelf op als je vroeg vertrekt.

Stap 12

Leg de heldere en leuke momenten van uw verjaardagsfeestje op het werk vast.

Aanbevolen: