Verjaardag Op Het Werk: Wat Te Serveren?

Inhoudsopgave:

Verjaardag Op Het Werk: Wat Te Serveren?
Verjaardag Op Het Werk: Wat Te Serveren?

Video: Verjaardag Op Het Werk: Wat Te Serveren?

Video: Verjaardag Op Het Werk: Wat Te Serveren?
Video: 26 EENVOUDIGE CHOCOLADE-IDEEËN VAN CHEF-KOKS DIE IEDEREEN KAN GEBRUIKEN 2024, Mei
Anonim

Een verjaardag vieren op het werk is een geweldige manier om mensen bij elkaar te brengen. Een mooi ingericht kantoor zorgt voor een feestelijke sfeer. Maar het belangrijkste bij dit evenement is de feesttafel.

Verjaardag op het werk: wat te serveren?
Verjaardag op het werk: wat te serveren?

Basisregels voor menuplanning

Het is de moeite waard om van tevoren te weten of er een magnetron aan het werk is. Niet alle collega's zullen immers tegelijk bij elkaar kunnen komen. Koud eten is misschien niet naar ieders smaak. Als er nog steeds geen mogelijkheid is om te verwarmen, moet u afzien van het bereiden van warme gerechten.

Natuurlijk kunt u voedsel in containers verpakken, ze in handdoeken wikkelen. In dit geval kan de warmte enkele uren aanhouden. Ook het gebruik van folie is een prima oplossing voor het probleem. De ideale oplossing zou zijn om verschillende snacks, salades, canapés en sandwiches te bereiden.

Vervolgens moet je rekening houden met de voedingskenmerken van sommige collega's. Als er bijvoorbeeld vegetariërs zijn, is het noodzakelijk om salades of snacks die uitsluitend van groenten zijn gemaakt in het vakantiemenu op te nemen.

Mannelijke collega's houden van gevogelte of vleesgerechten, met toevoeging van zeevruchten, paté. Vrouwen kunnen echter de voorkeur geven aan lichtere taartjes en salades met toevoeging van olie.

Voorbeelden van gerechten

Taartjes gevuld met verschillende salades zijn erg populair bij dit soort evenementen. Gewone salade "Olivier", paté van gevogelte of champignons krijgt een interessante smaak wanneer deze in taartjes wordt geplaatst. De schaal is versierd met peterselieblaadjes bovenop.

Canapé is een even simpele als lekkere snack. Paprika's, ham en verse komkommer kun je aan spiesjes vullen. Olijven, paprika, ham, harde kaas en garnalen zijn perfect gecombineerd. Canapeetjes kunnen direct op het werk worden bereid.

Omdat de Japanse keuken de laatste tijd erg populair is geworden, kun je hier sushi bestellen. Maar om indruk te maken op je collega's kun je het beste zalmrolletjes serveren. Dunne borden met licht gezouten vis moeten worden besmeerd met zachte kaas, leg een schijfje komkommer in het midden. Alles moet tot een rol worden gerold, die vervolgens in porties wordt gesneden. Leg alles op plakjes verse komkommer.

Gevulde tomaten op tafel serveren zou een veilige gok zijn. De vulling kan het eenvoudigst zijn: geraspte kaas met knoflook. Als u een meer originele en bevredigende snack wilt serveren, moet u een vleesvulling kiezen. Om dit te doen, hoeft u alleen maar het gehakt met champignons en uien te bakken. De tomaten zijn gevuld en bestrooid met kaas bovenop.

Gevulde eieren, broodjes met lavash zijn ook voorbeelden van gerechten voor een vakantie op het werk. Het belangrijkste is dat u met een minimum aan tijd een prachtig feest voor uw collega's kunt regelen.

Aanbevolen: