Wat Te Serveren Op Tafel In De Nieuwe Om De Haan Te Sussen?

Wat Te Serveren Op Tafel In De Nieuwe Om De Haan Te Sussen?
Wat Te Serveren Op Tafel In De Nieuwe Om De Haan Te Sussen?

Video: Wat Te Serveren Op Tafel In De Nieuwe Om De Haan Te Sussen?

Video: Wat Te Serveren Op Tafel In De Nieuwe Om De Haan Te Sussen?
Video: #7 Wat zijn volgens de locals de must-do’s in Roermond? | Gewoon een dagje uit 2024, April
Anonim

Zoals u weet zal het komende 2017 plaatsvinden onder auspiciën van de Red Fire Rooster. Daarom moet u bij het samenstellen van een nieuwjaarsmenu rekening houden met de smaak van deze heldere vogel.

Wat te serveren op tafel in de Nieuwe 2017 om de Haan te sussen?
Wat te serveren op tafel in de Nieuwe 2017 om de Haan te sussen?

Het nieuwe jaar 2017 komt over een paar dagen, dus je moet duidelijk weten welke gerechten er op oudejaarsavond op tafel komen.

Kip op de nieuwjaarstafel onder het strengste verbod, om de haan helemaal aan het begin van het jaar niet boos te maken. Daarom moet u goed letten op een verscheidenheid aan vis- en zeevruchtengerechten. Garnalensalades, lichte snacks met gezouten vis en kaviaar en hete zalmsteak zijn een uitstekende optie voor het nieuwjaarsmenu. En de gasten zullen blij zijn, en de Haan zal blij zijn.

Van vlees kun je veilig kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees of konijn gebruiken. Bereid een feestelijk geleivlees, want de Haan is dol op dorpse gebruiken en eenvoudige hartige gerechten. Je kunt ook varkensribbetjes koken of je konijn bakken met kruiden.

Dit nieuwe jaar 2017 is het beter om een verscheidenheid aan groentesalades te serveren, evenals gerechten met de toevoeging van erwten, bonen, linzen en noten. Dit alles zal de Vurige Haan behagen. Salades kunnen worden versierd met afbeeldingen van kippen, kippen of haan.

Voor nieuwjaarsdecoratie is het beter om natuurlijke materialen en heldere, maar natuurlijke kleuren te gebruiken. Natuurlijk zal rood buiten competitie zijn, want dit is de kleur van de patroonheilige van 2017 - de Vuurhaan. Geel en oranje en hun tinten zijn ook relevant. Gerechten moeten eenvoudig, maar mooi en natuurlijk zijn, geen plastic wegwerpborden.

zet een kan met gedroogde aartjes en een schotel met graan op tafel om de Vuurhaan te sussen.

image
image

Over het algemeen geeft de Haan, net als een dorpsvogel, de voorkeur aan eenvoudige gerechten. Hij heeft veel respect voor aardappelen, dus dit is het meest relevante bijgerecht voor het nieuwe jaar. Het is ook beter om zelfgemaakte drankjes te maken - vruchtendranken, compotes, sappen, allerlei soorten steenpuisten en sbitni.

Omdat de haan nog steeds vurig is, zal hij erg blij zijn met de aanwezigheid van echt vuur. Hiervoor is het natuurlijk niet nodig om vuur te maken of haastig een open haard in het appartement te bouwen. Het is voldoende om mooie kaarsen op tafel te zetten, beter dan rood.

image
image

Om het geluk naar jullie te laten glimlachen, probeer 2017 de Fire Rooster te plezieren. Bereid de nieuwjaarstafel voor volgens zijn smaak en voorkeuren.

Aanbevolen: